Lyngvig Fyr | Hvidesande

Lyngvig Fyr


KONKURRENCE: Vind en unik overnatning i Lyngvig Fyr! Du har mulighed for at vinde en overnatning i Lyngvig Fyr for 2 inklusiv skøn forkælelsespakke med middag på Kommandobroen by Grantland, snacks fra Vestkystens Gaardbutik, morgenmadsbuffet hos Ejvinds og ugekort til Levende Historie - Ringkøbing-Skjern Museum. Det du skal gøre, er at skrive en kommentar på dette på Esmarks blogindlæg, hvori du svarer os på følgende:

1: Hvorfor du kunne tænke dig overnatningen
2: Hvem du ville dele den med

-------------------------------------------------

Følger du den snoede trappe op i fyrtårnet, bliver du belønnet med den mest fantastiske udsigt over hav og fjord.

Området omkring Lyngvig Fyr byder på mange oplevelser, udover at du kan nyde den spektakulære udsigt over hav, fjord og landskab, er der også gode parkeringsforhold og mulighed for at gå en tur til den skønne strand eller gå en tur rundt i klitlandskabet. Man kan kigge forbi i den gamle fyrmesterbolig, der i dag er indrettet med café, butik og udstilling. Udenfor finder du hængekøjer, offentlige toiletter, borde og bænke samt en stor naturlegeplads.

Besøg den hyggelige café og museumsbutikken, der bugner med et stort udvalg af sjove retrovarer, nostalgisk brugskunst og flotte gamle møbler. Sæt jer til rette i caféen eller ude på gårdspladsen og nyd is, kaffe, kage, lette frokostretter og kolde fadøl.

Der er gratis adgang i butik, cafe og udstilling, det er kun, hvis der ønskes adgang til fyrtårnet at der betales entré. Husk at børn op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksne.

Der bliver i løbet af året arrangeret forskellige events med musik, modeshow, kunst og andre oplevelser. Se datoer for dette på www.levendehistorie.dk 

Der er kørestolsadgang til fyrmesterboligen med café og butik samt belægning på gårdspladsen ligesom der forefindes adgang til handicaptoilet.

Levende Historie

Lyngvig Fyr er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor du kan opleve historien der, hvor den foregik. Museet består af en række autentiske bygninger, der fortæller hver sin spændende historie om det liv, som mennesker gennem tiden har levet, og hvordan landskabet har præget det!

På Ringkøbing-Skjern Museum er historien ikke bare i montre. Her kan du opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger. Med et ugekort eller årskort er der rabat ved at besøge flere besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksen. Ugekortet kan købes på museets besøgssteder, Ringkøbing turistkontor og Hvide Sande turistkontor.

Vil du vide mere om Lyngvig Fyr, åbningstider, priser, dato for aktiviteter og arrangementer besøg www.levendehistorie.dk eller følg os på www.facebook.com/lyngvigfyr

Læs brochuren Levende Historie her

Åbningstider

01/07/2018 - 31/08/2018 Mandag - Søndag 10:00 - 20:30
01/09/2018 - 31/10/2018 Mandag - Søndag 10:00 - 17:00
01/11/2018 - 31/12/2018 Mandag - Søndag 11:00 - 16:00

Pris

Voksne

50.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

Destination Ringkøbing Fjord holger@hvidesande.dk
 

Kontakt

Adresse

Holmsland Klitvej 109
6960 Hvide Sande

Telefon

+45 9736 2343

Fakta

  • Faciliteter

    • Kiosk
    • Aktivitetsmuligheder for børn
    • Parkeringsplads for busser
  • Type

    • Fyrtårn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.104822
Latitude : 56.050412