JyllandsAkvariet | Hvidesande

JyllandsAkvariet

Oplevelser i JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

- Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn.

 Måske du tør tage en krabbe i hånden eller stryge en haj på ryggen?

I vores rørebassiner kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Udforsk vores børne-ubåd og gå på ravjagt på vores indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig beholde. Ture ud af huset

Natursafari: Tag med og oplev den skønne natur omkring Thyborøn, når vi drager på Natursafari i traktorbus. Traktorbussen kører os ud i Limfjorden, hvor vi sammen udforsker og kigger lidt nærmere på de fisk og smådyr, der kribler i vandkanten. Er vi heldige, spotter vi måske en sjov fugl eller fræk sæl undervejs på turen.

Sælsafari: Nyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når vi tager på sælsafari  i vores formidlingsbåde med glasruder.

Ravsafari: Få et frisk sus fra Vesterhavet på vores Ravsafarier – hvor du får gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs vestkysten.

Østersafari: er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, Limfjordsøsters. Vær med når vi i østersæsonen samler dem op og sammen tilbereder dem på grill og smager dem rå.

Nyhed 2018

Vi har udvidet vores hajfødeklinik – kom og se de små hajæg og babyhajer, følg dem i akvarierne lige fra ”fødegang”, til ”dagplejen” til de svømmer videre ud i de store akvarier. Åbent hele året - aktiviteter hele året.

Er I en gruppe, familie, forening eller en større venneflok, der ønsker en helt uforglemmelig oplevelse – så slå endelig på tråden. Vi er altid klar til at planlægge en dag, helt præcis som I måtte ønske.

Pris

Voksne

89.00 DKK

Børn

79.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

Destination Ringkøbing Fjord holger@hvidesande.dk
 

Kontakt

Adresse

Vesterhavsgade 16
7680 Thyborøn

Telefon

+45 9783 2808

Fakta

  • Faciliteter

    • Aktivitetsmuligheder for børn
    • Medbragt mad er tilladt
    • Museumsbutik/Kiosk
  • Samlingernes emne

    • Fiskeri

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.216417
Latitude : 56.705733