Shopping | Hvidesande
Maries Madbutik

Maries Madbutik

Maries Madbutik er en institution i Ringkøbing. Eller måske er det Marie, der er det. Maries mange smilerynker og filosofiske tilgang til tilværelsens uforudsigelighed og mangfoldighed fortæller om en madmor, som har prøvet lidt af hvert.

Kunsthåndværk

Roen og freden - lyset og den store himmel og det, at ingen træer tager udsynet og ændrer farverne, tiltrækker disse udøvende mennesker. Og de åbner gerne dørene og lader andre se deres arbejde og resultaterne deraf. Stationære udstillinger og andre, som kun er her kort eller udstillinger med et specielt tema eller fremvisning af egne værker. Her er det hele – det er blot at finde frem til dem.

Dagligvarebutikker i Hvide Sande

Dagligvarebutikker i Hvide Sande

Få en oversigt over dagligvarebutikkerne i Hvide Sande.

Åbningstider

Åbningstider

I ferieområderne kan de fleste butikker selv bestemme, hvornår de vil holde åbent, og i byer som Søndervig og Hvide Sande betyder det, at der er åbent længe – i Søndervig er der åbent til kl. 21.00 i de tre højsæson-uger – uge 29-30-31.

Butikker i Skjern og Tarm

Der er mange gode butikker i Skjern og omegn - få et overblik her.

Shopping i Søndervig

Indkøb i Søndervig

Noget af det første der hilser nye gæster velkommen i Søndervig er et stort, moderne bycenter, der byder på dagligvarer, modebutikker, sportsudstyr, sko, kunst, legetøj - og meget mere.

Hele Søndervig summer sommeren igennem af liv og feriestemning og masser af aktivitet i butikkerne.

Gårdbutikkerne ved Vesterhavet har et stort udvalg af egne producerede varer

Gårdbutikker

Gårdbutikkerne ved Vesterhavet har et stort udvalg af egne producerede varer. 

Grejbutikker

Find alt udstyr indenfor lystfiskeri, jagt og friluft. Butikkerne sælger både tøj, professionelt fiskeudstyr og meget andet. Personalet er selv engagerede friluftsmennesker. 

Dagligvarebutikker

Dagligvarebutikkerne omkring fjorden er kendt for deres kundevenlige åbningstider. Du finder mange gode tilbud hos købmanden, i supermarkedet eller den lokale brugs. Selv om du har valgt at holde ferie langt væk fra byen, er der altid en dagligvarebutik i nærheden.