Gastronomy | Hvidesande
Maries Madbutik

Maries Madbutik

Maries Madbutik er en institution i Ringkøbing. Eller måske er det Marie, der er det. Maries mange smilerynker og filosofiske tilgang til tilværelsens uforudsigelighed og mangfoldighed fortæller om en madmor, som har prøvet lidt af hvert.

Billede af lækre råvarer til Kulinarisk Fødevaremarked.

Kulinarisk Fødevaremarked

Bent Graakjær, Indehaver af Westergaards Hotel i Videbæk, næstformand i Kulinarisk Vestjylland og formand i Regional Madkultur Vestjylland, glæder sig over, at det nu for sjette gang er lykkedes at samle eksponenter for nogle af de bedste produkter og råvarer, som Danmark kan opvise.

Kulinarisk Fødevaremarked

Kulinarisk Fødevaremarked

Disse råvarer er til glæde for både besøgende og herboende, men foreningen gør alt for at rette opmærksomheden på netop disse varer gennem mange former for markedsføring, lave netværk, kalender og afviklingen af det årlige marked, som flytter rundt om fjorden og altså i år er i Hvide Sande.

Fiskebutikker

Hvide Sande er fyldt med fiskebutikker, der sælger friske fisk, røgede fisk og skaldyr. Vælg blandt det store udvalg af fisk fra Vesterhavet, og handl ind til frokostbordet eller aftensmaden. 

Gårdbutikkerne ved Vesterhavet har et stort udvalg af egne producerede varer

Gårdbutikker

Gårdbutikkerne ved Vesterhavet har et stort udvalg af egne producerede varer.