Wow Park - Ocean Rescue & Fyraftensmøde | Hvidesande

Wow Park - Ocean Rescue & Fyraftensmøde

Genlæs vores nyhedsbrev omkring en ny attraktion (Wow Park), Sikkerhed på Stranden, Vækst og fyraftensmøde, Bramsejlskonnerten Maja klipper snorden over, samt bydvikling.

Legeparken WOW-Park Løvstrupgård åbnede lørdag den 22.6.

En anderledes legepark oppe i træerne, hvor familie og venner er sammen i naturen. Det er for børn mellem 2-102 år og en speciel flot, gammel gård danner ramme for de indendørs faciliteter: café, madpakkehus og toiletter.

Parken ligger på adressen: Løvstrupgård, Løvstrupvej 1, 6900 Skjern(GPS koordinater:  WGS84: N 56° 2.713’, E8° 28.815’)

 

Ocean Rescue Camp

Som en del af Fremtidens Superstrand afholder Ocean Rescue Camp mini livredder kursus i Ringkjøbing Svømmehal. Projekt SuperStrand arbejder sammen med med DGI, Ringkjøbing svømmehal og Nordsjællands Livreddere på, at starte Ocean Rescue Camps op i ugerne 30 -31. Læs mere her

 

Vækst i turismen - kom til fyraftensmøde om vækstgrupper

Vi vil skabe mere vækst i turismen i Hvide Sande og Søndervig. Det kan vi kun gøre i fællesskab med alle jer, der arbejder med turisme. Derfor vil vi gerne invitere jer til at deltage i en åben vækstgruppe.

En vækstgruppe betyder forretnings- og serviceudvikling i netværk. Formålet med vækstgruppen er at skabe et helt nyt forum på tværs af Hvide Sande og Søndervig for i fællesskab at styrke de eksiskterende turismeprodukter. Har du lyst til at høre mere om hvad vækstgrupper går ud på?

Så kom til fyraftensmøde tirsdag den 2. juli klokken 17.00 - 18.30. Mødet foregår på Kirkevej 4 i Hvide Sande. Det er gratis og der vil blive serveret en forfriskning undervejs. 
 
Tilmelding sker på følgende link: 
https://docs.google.com/forms/d/1wOCyYSLx_MHqvzndYFHVc4LJCYDsu4-VxA3_O5hB5d4/viewform?pli=1
 
eller til:
Asger Geyti
asker@hvide...
Tlf: 21144136 

 

Bramsejlskonnerten Maja klipper snoren mellem molerne

 

Når Hvide Sande søndag den. 30. juni afholder Åben Havn og fejrer færdiggørelsen af mole- og havneudvidelsen til 148 millioner kroner, klippes snoren mellem molerne officielt af Bramsejlskonnerten Maja kl. 11.30, og efterfølges af en flotille af redningsbåde, fiskekuttere, et inspektionsskib og en sandpumper.
 
”Det bliver et fantastisk, spektakulært og imponerende skue af alkens skibsfartøjer”; oplyser tovholder på Åben Havn programmet Henning Davidsen. Han oplyser, at den officielle del af programmet kommer til at  foregå, på den ny anlagte Vesthavnskaj, Fabriksvej på Nordhavnen, og at alle er meget velkomne. Dagens program indledes kl. 11.00 med taler af bl.a. formanden for Hvide Sande Havn, Borgmester Iver Enevoldsen og Trafikminister Henrik Dam Kristensen efterfulgt af sang af Shantykoret Capstan.
 
Herefter står Åben Havn programmet på fiskeauktion i familievenlige portioner, Monna Kræ Mose & Co.´s fiskekøkken, hvor sulten kan stilles med hjemmelavede friskstegte fiskefrikadeller og fiskefileter, havnerundture med Bramsejlskonnerten Maja, besøg ombord på fiskefartøjer, redningsbåd, inspektionsskib og en sandpumper m.m.
 
For yderligere oplysninger kontakt: Tovholder Henning Davidsen mobil: 40 89 11 66.
 

 
Fakta Hvide Sande Åben Havn:
Fiskeriet og de havnerelaterede erhverv er Hvide Sandes nerve og omdrejningspunkt. Siden 2007 er det blevet markeret med arrangementet “Hvide Sande Åben Havn”. Formålet er at udbrede kendskabet til såvel Hvide Sande, fiskeriet og de brancher, der har relation til fiskeriet.
 
Fakta Hvide Sande mole- og havneudvidelse
Til mole- og havneudvidelsen er der brugt i alt 240.000 tons granit og cementsten. Mole- og havneudvidelsen er finansieret via et statstilskud på 36 mio. kr. samt et samlet EU/EFF-tilskud på 24 mio. kr. De resterende ca. 88 mio. kr. er finansieret af Hvide Sande Havn, hovedsageligt ved optagelse af lån, hvor specielt lejemålet til de tre Vestas V112/3 MW vindmøller på Nordstranden udgør grundlaget for forrentning og afskrivning af lånet. De tre vindmøller producerer årligt grøn strøm nok til at dække forbruget i samtlige 6.000 sommerhuse på Klitten – fra Nymindegab i syd til nord for Søndervig.
 
 

Gi´ dit bidrag til udvikling af din by

Vil du være med til at gøre din by endnu bedre? Hvordan skal Hvide Sande og Søndervig udvikle sig til glæde og gavn for både turister, erhvervsliv og lokale beboere.  Giv dit bidrag ved:
Borgernes Byvandring
Onsdag den 3. juli kl. 15.30 i Hvide Sande ved Turistinformation og
Torsdag den 4. juli kl. 15.30 i Søndervig på P-pladsen foran Super Best.

Alle er velkomne til at vise deres by frem.
Inden byvandringen kan du tænke over følgende spørgsmål:
 
  • Hvilke steder viser du frem, når du har gæster på besøg - og hvorfor?
  • Hvilke historier fortæller du om din by - og hvorfor?
  • Hvad kunne gøre din by endnu bedre?

Mere information om Borgernes Kystvandring på www.oplevelsesbaseret-kystturisme.dk samt på https://www.hvidesande.dk/hvide-sande/pressemeddelelse-borgernes-byvandring-giver-bidrag-til-udvikling-af-fremtidens-kystbyer

Del denne side