Sandskulptur søndervig

Sjove aktiviteter i Søndervig

Foto: Presse

Søndervig er en traditionsrig ferieby med masser af sjove aktiviteter for hele familien.

En ferie i Søndervig byder på sjove udfoldelser for både børn og voksne. Selv når vejret ikke er til en tur i bølgerne, er der altid udfordringer at kaste sig over og områder at udforske, uanset om I er til sjov og ballade indendørs eller udendørs. Se her hvilke events der er i din ferie i Søndervig og omegn.

Sandskulpturfestival

Søndervig danner hvert år rammen om en storslået sandskulpturfestival med deltagelse af internationale kunstnere. Kom forbi og bliv bjergtaget af de enorme skulpturer, som er så veludførte, at man skulle tro, at hvert enkelt sandkorn er placeret med en pincet. Festivalen er et tilløbsstykke hvert år, og gæster og kunstnere kommer langvejsfra for at se og deltage.

Segway og bowling

Tag bowlingskoene på og imponer vennerne med dine strikes. Eller demonstrér din overlegne balance og motorik på segway-banen. I den mere rolige ende af aktivitetsskalaen er der selvfølgelig fiskeri. Sæt madding på krogen og kast snøren ud efter havets gællede beboere. Måske fanger I selv aftensmaden! Og hvis heldet ikke er med jer, så fortvivl ikke. Når dagen går på hæld, lokker Søndervigs restauranter og cafeer med god mad.

Holmsland Klit Golf 

Prøv kræfter med vinden i det vestjyske på golfbanen Holmsland Klit. http://www.holmslandklitgolf.dk/