Ringkøbing Havn

Ringkøbing

Foto: hvidesande.dk

Ringkøbing er en yderst charmerende købstad fra 1400-tallet. Ofte kaldes byen også Vestjyllands lille hovedstad. I dag er den gamle by rammen om livlig handel og masser af aktiviteter med udendørsservering og torvehandel.

Overnatning

Ferie ved Vesterhavet og Hvide Sande betyder først og fremmest pragtfulde naturoplevelser tæt ved vandet. En uge eller to er hurtigt gået, og det er derfor en god ide at tænke over, hvordan man gerne vil bo, og dermed få mest muligt ud af ferien.

Butikker i og omkring Ringkøbing

Gå på opdagelse i de mange butikker i og omkring Ringkøbing.

Aktiviteter i Ringkøbing

Fodboldgolf, legeland, svømning, lysstøberi og fiskeri. Der venter masser af sjove aktiviteter for de besøgende i Ringkøbing. Se, hvilke events der er...

Den gamle by

Ringkøbing, den ældste by i området, er som ”den hyggelige gamle dame”, der med glæde og i fred og ro byder sine gæster velkommen.

Naturkraft – mærk naturens kræfter

I juni 2020 slår Naturkraft dørene op til en helt ny og ganske særlig oplevelsesarena, hvor du kan mærke naturens kræfter.

Ringkøbings kirker

Se alle kirkerne i og omkring Ringkøbing.

Spisesteder i Ringkøbing

Når sulten skal stilles, er der gode muligheder for at finde lækker mad i Ringkøbing.

Ringkøbing Museum

Ringkøbing by er en idyllisk købstad fra 1400-tallet, hvor man finder charmerende brolagte gader, smukke gamle byhuse og købmandsgårde, der tilsammen gemmer på historier fra en svunden tid.