Stå på vandski og wakeboard i Hvide Sande | Afslappet stemning

Vandski og wakeboard

I Kabelparken i Hvide Sande kan man prøve kræfter med vandski og wakeboard eller bare nyde den dejligt tilbagelænede stemning.

Kabelparken ligger på fjordsiden i Hvide Sande, hvor det stille vand og den behagelige sandbund er ideelt til vandski og wakeboard. De fleste springer ud i det på egen hånd, men begyndere har mulighed for at få undervisning i begge vandsportsdiscipliner. Udstyret til både vandski- og wakeboard kan lejes ved vandskibanen.

Sus hen over Ringkøbing Fjord

Wakeboard og vandski udøves på kabelbanen ved hjælp af en stang, man holder fast i, mens den motordrevne wire trækker dig rundt. Det gælder så om at finde den rette kropsstilling, så man ikke ender med at falde baglæns eller med snuden i vandet. Det går dog ikke så stærkt, at man kommer til skade ved fald. Voksne kan bunde langt de fleste steder, men børn skal kunne svømme for at prøve kabelparken.

Oplev den afslappede stemning

Der er en helt speciel stemning, når man går blandt de andre surfere i våddragt, på den gyngende ponton, som huser cafeen Estrupz. Udenfor ved borde og bænke hygger gæsterne sig med cafeens lækre mad og drikke, mens de har frit udsyn til strabadserne på fjorden. For mange er det en udfordring at komme hele parken rundt i oprejst tilstand. De mere øvede prøver tricks af på ramperne. Glæd dig til at opleve den dejligt afslappede stemning ved kabelparken i Hvide Sande.  

Del denne side

Kabelpark

Læs mere om Kabelpark