Værtskab i verdensklasse | Hvidesande

Værtskab i verdensklasse

Få en stor oplevelse og bliv inspireret af tidobbelte verdensmester og roer Arne Nielsson.
Mandag, april 8, 2013

I hele destinationen arbejdes der hårdt og målrettet på at give vores gæster en god oplevelse, når de booker et sommerhus, køber en is, besøger en lokal attraktion eller meget andet. Men vi kan blive endnu bedre, og vi skal blive endnu bedre - og hvis det skal lykkes, skal vi alle blive det i fællesskab. Derfor vil vi – Destination Ringkøbing Fjord – gerne invitere dig/jer som virksomhedsejer eller leder til en aften fyldt med inspiration og motivation.

For første gang, bliver der lokalt i området arrangeret et forløb for alle turistvirksomheder med det klare mål, at løfte service- og kvalitetsniveauet og give alle, der er i kontakt med gæsterne, en følelse af ansvar og værtsskab. Det er dig/jer som leder og ejer, der skal være drivkraften, så alle føler, at de som medarbejdere kan gøre en forskel.

Vi starter aftenen med lidt lækkert til ganen, og derefter vil aftenen byde på et inspirerende foredrag af den tidobbelte verdensmester og olympiske sølvvinder i kano-roning Arne Nielsson. Budskabet i foredraget vil være, hvordan man udnytter vindermentalitet, begejstring og optimisme som drivkraft til at blive endnu bedre værter.

Derudover vil konsulentvirksomheden Bergman Smit Training fortælle om det kommende værtskabskursusforløb, der skal være med til at styrke serviceniveauet i destinationen, udvikle kompetencer til at skabe unikke oplevelser for destinationens gæster og sætte fokus på, hvordan den enkelte turistvirksomhed kan motiveres til at tænke kreativt, differentiere deres servicekoncept og derigennem øge indtjeningen.

Arrangementet finder sted den 24. april 2013 kl. 18.00 i Fiskeriets Hus, Nørregade 2B, 6960 Hvide Sande. Tilmelding senest den 17. april til turist@hvidesande.dk eller på tlf. 70 22 70 01

Arrangementet er gratis at deltage i, men der vil være et no-show gebyr på 300,- pr. person

Aftenens program

Kl. 18:00 Spisning i Fiskeriets Hus.

Kl. 19:00 Foredrag ved Arne Nielsson.

Kl. 20:00 Kaffepause

Kl. 20.15 Oplæg ved Bergman Smit:

- Service så det fløjter, Vi gør en forskel og vi ved det, Glade kunder køber mere

- Service og syltede agurker, værtskab = Kr.

Kl 21.00 tak for i aften

Del denne side