Stranden langs Vesterhavet er perfekt til gåture | Få ny energi

Travetur langs stranden

En gåtur på stranden ved Hvide Sande klarer tankerne og giver ny energi. Her findes kun havet, sandet og vinden og de fine farver.

Mærk Vesterhavet

Når du står på toppen af en klit i den yderste klitrække, ser du havet og horisontlinjen brede sig ud foran dig, så langt øjet rækker. Helt stille, med alle sanser på vid gab, ydmyg, forundret og benovet over at være vidne til så ren og rå naturkraft, står du der og mærker Vesterhavet. 

Samhørighed med den barske natur

Så går du ned på stranden, helt ned til vandkanten, og begynder at trave. Det ene ben foran det andet, ud i evigheden. Med sand og saltvand i ansigtet, vind i håret og bølgernes brænding i ørerne. Al overflødig tankevirksomhed forsvinder med blæsten, og bekymringsbarometeret går mod nul. En følelse af samhørighed med naturen og en indre ro og styrke breder sig i kroppen.

Wellness for sjælen

Sådan en travetur langs stranden en efterårsdag med lav sol og et smukt, gyldent lys ind på klitterne er wellness i højeste potens. Hundene kan boltre sig på den megen plads, og dragerne svæver højt oppe i himlen i den stride blæst. Den friske tur kan passende afsluttes med en varm kop kakao eller kaffe hjemme i feriehuset. 

Del denne side