Søndervig | Oplev et vælg af aktiviteter og gode tilbud i den hyggelige badeby.
Ti tips til en billig ferie i Søndervig

Ti tips til en billig ferie i Søndervig

Den gamle badeby Søndervig har taget hul på endnu en sommer med mange glade gæster i de hyggelige feriehuse og et væld af forskelligartede aktiviteter. Og så er der allerede mulighed for tilbud eller udsalg i byens mange butikker.

Der er rige muligheder for at deltage i mange ting, som ikke vælter budgettet. Her er nogle forslag:

  1. Stranden; her er -  uanset vejret – alle muligheder for at tilbringe et par timer med børnene, hvor både børn og forældre tanker op af det, der i daglig tale kaldes for kvalitetstid. Og der er rigtig god plads til de store armbevægelser.
  2. Besøg Houvig Fæstningen på egen hånd og se, hvor stort et areal det dækkede og hvor mange forskellige bunkers, der var i et stykke af Hitlers Atlantvold.
  3. Slut dagen på stranden af med en anderledes Gudstjeneste, som foregår i sandet med havet som det flotteste baggrundsbillede – hver onsdag i juli og august.
  4. Den store, dejlige natur strækker sig i hele området – lige uden for feriehuset. Lidt nord for Søndervig ligger vådområdet Vest Stadil Fjord, hvor en hel masse fuglearter har fået en fantastisk tumleplads. Her er opstillet lyd-kort, så man kan høre, hvordan de forskellige fugle lyder, og her er udsigtstårn og et hus, hvor man kan betragte de mange arter.
  5. Har man cyklerne med (hvis ikke kan de lejes i Søndervig), så er turen på Vestkyststien fra Søndervig til Lyngvig Fyr en rigtig fin tur – og helt uden biltrafik. Besøg fyret og udstillingen i fyrmesterboligen om badeliv i gamle dage.
  6. Besøg Bagagerumsmarkedet og find måske lige den lille ting, du har ledt efter i mange år. Det er hver tirsdag.
  7. Tjek udsalget – det er i gang, og her er også rigtig mange gode muligheder.
  8. Der er fri legeplads og andre med lidt betaling i bymidten og også restauranter i flere prislag.
  9. Skraldeevent på stranden – brug et par timer på at samle skrald og lav et kunstværk. Man er så med i konkurrencen om et feriehus-ophold til næste år.
  10. Eller tilbring en dag ved en Put & Take sø – der er flere lige i nærheden – og lad børnene prøve kræfter med fiskestangen og håb på heldet, selvom det så kommer til at koste lidt.

Del denne side

Windsurfer på Ringkøbing Fjord

Surfing ved Vesterhavet

Giv den gas på surfbrættet - eller nyd en eftermiddag i det hvide sand med udsigt til de flotte, farverige surfere, som elsker kampen med vinden og bølgerne - og som nok ikke har noget imod tilskuere!