Strandliv | Tag til Vestkystens lækre sandstrande

Strandliv

Træk i badetøjet og snup en frisk dukkert i de brusende bølger. Find surfbrættet frem og giv den gas hen over skumtoppene. Tag børnene i hånden og gå ud og find de smukkeste sten og skaller på stranden. Brug dem til et eventyrligt sandslot. Læg dig i det hvide sand, nyd solens varme stråler og lad blikket følge de hvide skyers evige forvandling.

Strandlivet er ren velvære for krop og sjæl. Der er altid noget at give sig til - og på de brede, hvide sandstrande ved Hvide Sande og Søndervig er der plads til alle. Nogle vil soppe, andre vil surfe, og rigtig mange vil bare ligge og slappe af og nyde sommerlivet og synet af vovehalsene derude.

Stranden er skøn, fordi den har noget til alle

Strandene er både til afslapning og aktiviteter. Nogle trænger til at være aktive og løbe en tur - eller spille beachvolley eller frisbee, og der er helt sikkert børn, som vil elske at bygge sandslotte.

I sommerperioden er der livreddere på sydstranden i Hvide Sande og på stranden ved Søndervig ud for Badevej, fra 29.6. – 22.8.2018Livredderne giver gode råd og holder øje med badegæsterne ude i bølgerne.

En dejlig dag på stranden

Strande med livredning i Hvide Sande & Søndervig

Strande med livredning i Hvide Sande & Søndervig

Der er livreddere på sydstranden i Hvide Sande og på stranden ved Søndervig ud for Badevej. Livredderne er på strandene fra 23.6. – 16.8.2017..

Billede af Søndervig strand, Danmarks bedste strand 2014

De 10 bedste strande ved Hvide Sande

Se, hvor de bedste strande i Hvide Sande-området ligger. På listen er blandt andet årets bedste strand i 2014!

Vesterhavet styrker krop og sjæl

Klimaet ved Vesterhavet styrker krop og sjæl

Drageflyvning i klitterne

Leg tag-fat med englene

Når ferien ved Hvide Sande skal planlægges, så husk at skrive dragen på huskesedlen. Altså den, der skal indtage luftrummet over Hvide Sande en blæsende efterårsdag.

Sikkerhed og badning ved Hvide Sande

Badesikkerhed ved Vesterhavet

Turen til stranden og vandet skal gerne være en god og sikker oplevelse

Dagligvarebutikker

Dagligvarebutikker

Der er ingen grund til at fylde bilen, inden I kører i sommerhuset. Der er mange gode dagligvarebutikker i området.