Nyd ferien i Søndervig | Gode shoppingmuligheder og restauranter
Badegæster i den gamle badeby Søndervig

Søndervig før og nu

Før i tiden tog det bedre borgerskab til Søndervig for at blive frisket op af sol, vand og blæst. I dag kan alle nyde den afslappede feriestemning, de gode shopping-muligheder, cafeerne, restauranterne og de mange aktiviteter for både børn og voksne.

Da badehotellerne åbnede i Søndervig, var det kun bedsteborgere, som havde råd til den luksus.  Det ene badehotel lå nord i byen med en stor plads foran bygningen til de automobiler, som gæsterne efterhånden fik. Det andet knejsede stolt som et vartegn over byen med sine to karakteristiske tårne, der kunne ses langt væk.

Vestkystens helbredende sol og blæst

gamle gæstebøger kan man læse : "Fru Landsretssagfører NN med døtre er nu ankommet til hotellet" eller "Hr. Dommerfuldmægtig XX med frue indtog i går deres værelse for sommeren"Man var optaget af sundheden i sol, vand og blæst og det at være ude i fri luft – krav som til fulde bliver opfyldt i Søndervig, både dengang og i dag. 

Natur og strand 

Fortidens minder blander sig med den storslåede natur i et mix af fantastiske badestrande, høje klitter og et landskab, der er perfekt til cykel-, ride- eller vandreture. 

Del denne side