Søndervig | Afslappet ferieby ved vestkysten

Søndervig

Søndervig er en af de mest populære feriebyer ved Vesterhavet. Og med en beliggenhed helt ud til havet, tæt på fjorden og midt i de eventyrlige klitter er mulighederne for en hyggelig ferie da også noget nær optimale. Udover den smukke natur byder Søndervig på shopping, spisesteder, fortovscafeer og sjove aktiviteter for børn dagen lang.

Kendt som en af de bedste på den jyske vestkyst, tiltrækker badestranden hvert år vandglade turister i litervis. Den hyggelige badeby Søndervig i smørhullet mellem fjorden og Vesterhavet har da også et rigt udvalg af overnatningsmuligheder. Feriehuse i første klitrække, hjemlige Bed & Breakfasts, ferieboliger og en campingplads. Her er noget for enhver smag.

Søndervig - en skøn badeby

Søndervigs historie som badeby går mere end 100 år tilbage, men byen er i dag en moderne badeby med alle bekvemmelighder.

Her er dejlige, brede sandstrande, gode toiletforhold, også for handicappede, samt udsigtspunkt og nedgang til stranden for kørestolsbrugere eller barnevogne. 

Turen til stranden og vandet skal være en god og sikker oplevelse! Så følg de danske nationale regler og gå kun i vandet, når forholdene tillader det. Følg baderådene når du går i vandet. Du kan læse dem her Livredderne er på stranden i perioden fra  29.6. – 22.8.2018. 

Her kan du læse mere om Søndervig

10 tips til en god ferie i søndervig

10 tips til en god ferie i Søndervig

Søndervig er kendt for sine gamle badehoteller og sommerhuse, men der er også mange spændende og sjove aktiviteter, du kan give dig i kast med. Vi har samlet ti tips til dig.

Beach Bowl i Søndervig

Beach Bowl Søndervig

Her i centret finder du aktiviteter for alle aldre. Steakhouse/restaurant, Bowling, Fitnesscenter, Adventuregolf, Segways, Legeland, Bumbercars m.m.

Sandskulpturfestival

Sandskulpturfestival

Når sandslotte bliver til kunst

Sjove aktiviteter i Søndervig

Sjove aktiviteter i Søndervig

Skal der være aktivitet i ferien?

Heste ved Vesterhavet

Rideferie

Hold ferie sammen med din hest.

Badegæster i den gamle badeby Søndervig

Søndervig før og nu

Engang var her badehoteller for de mere velstillede i samfundet.

Houvig

Houvig

Houvig ligger i det vestjyske klitlandskab fem kilometer nord for badebyen Søndervig. Det er et roligt og naturskønt område med en flot strand, en økologisk gårdbutik og et stort bunkeranlæg fra 2. verdenskrig.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og modtag inspiration og tips til jeres ferie ved Hvide Sande. 

 
 
Søndervig

Terræntæppe – nedgang til stranden i Søndervig

Nu er det også muligt for kørestolsbrugere at komme på stranden i Søndervig – ligesom det er blevet lettere at tage barnevognen med ned i vandkanten.