I Søndervig er der masser af aktiviteter | Dyst mod familien

Sjove aktiviteter i Søndervig

Søndervig er en traditionsrig ferieby med masser af sjove aktiviteter for hele familien.

En ferie i Søndervig byder på sjove udfoldelser for både børn og voksne. Selv når vejret ikke er til en tur i bølgerne, er der altid udfordringer at kaste sig over og områder at udforske. Og dette hvad enten I er til sjov og ballade indendørs eller udendørs. Se her hvilke events der er i din ferie i Søndervig og omegn.

Sandskulpturfestival

Søndervig danner hvert år rammen om en storslået sandskulpturfestival med deltagelse af internationale kunstnere. Kom forbi og bliv bjergtaget af de enorme skulpturer, som er så veludførte, at man skulle tro, at hvert enkelt sandkorn er placeret med en pincet. Festivalen er et tilløbsstykke hvert år, og gæster og kunstnere kommer langvejsfra for at se og deltage.

Segway og bowling

”Nok se, men ikke røre”, er ikke just mantraet for størstedelen af aktiviteterne i Søndervig. Tag bowlingskoene på og imponer vennerne med dine strikes. Eller demonstrer din overlegne balance og motorik på segway-banen. I den mere rolige ende af aktivitetsskalaen er der selvfølgelig fiskeri. Sæt madding på krogen og kast snøren ud efter havets gællede beboere. Måske fanger I selv aftensmaden! Og hvis heldet ikke er med jer, så fortvivl ikke. Når dagen går på hæld, lokker Søndervigs restauranter og cafeer med god mad.

Holmsland Klit Golf

Prøv kræfter med vinden i det vestjyske på golfbanen Holmsland Klit. http://www.holmslandklitgolf.dk/

Del denne side

Søndervig Fitness

Hold formen ved lige trods afslapning og feriehygge.

Søndervig Fitness 

Søndervig Badeland

Et badeland for hele familien.

Søndervig Badeland

Funbikes Søndervig

Søndervig Funbikes er en lille hyggelig forlystelse, for både børn og voksne. På banen har man mulighed for at køre på nye Suzuki Funbikes, til familie venlige priser fra 30 kr. Se mere her.

Jette´s Strudsefarm

Er du interesseret i at høre mere om verdens største fugl? Vi tilbyder dagligt guidede rundvisninger hvor vo fortæller meget mere om strudsefuglen. Farmens beliggenhed er idyllisk og direkte ned til fjorden. Se mere her