The Great Guestbook of Denmark | Hvidesande

The Great Guestbook of Denmark

I mere end en måned kan du i SuperBest på Badevej i Søndervig møde ”The Great Guestbook of Denmark”. En gæstebog, som ikke er helt almindelig – den er nemlig så stor, at du rent fysisk kan træde ind i den og sende en videohilsen hjem til familie og venner.

Kunne du tænke dig at sende en anderledes hilsen hjem til vennerne eller kollegerne og fortælle om din bedste ferieoplevelse i Søndervig, Hvide Sande eller området omkring? Det kan man fra den 6. august til den 13. september i SuperBest i Søndervig, hvor ”The Great Guestbook of Denmark” netop er blevet opstillet.

Inden for i gæstebogen vil man på engelsk blive mødt af spørgsmålet ”What have been your best holiday experience so far?”. Du kan svare på spørgsmålet på enten engelsk eller dit eget sprog, alt efter hvad du har lyst til. Efter du har svaret, kan du sende hilsenen på email eller dele den på Facebook og Twitter og derefter også sende den til din egen email. At sende en virtuel hilsen er en sjov og alternativ måde at fortælle om din ferieoplevelse og et sjovt minde at have mange år frem. 

Du kan se de udenlandske videoer på visitdenmark.com, mens udvalgte danske videoer løbende vil blive lagt op på hvidesande.dk og på vores facebookside. Videoerne bliver kun gjort tilgængelig for andre, såfremt man giver tilladelse til det.

Der er adgang til gæstebogen inden for SuperBests almindelige åbningstider. Se de aktuelle åbningstider på superbestsondervig.dk

The Great Guestbook er opstillet i et samarbejde mellem VisitDenmark og SuperBest i Søndervig.

Del denne side

Restauranter i Søndervig

Restauranter i Søndervig

Restauranter ved Vesterhavet i Søndervig