Ringkøbing | Vestjyllands hyggeligste købstad

Ringkøbing

Vil du opleve en hyggelig dansk købstad med byliv og handel i de små gader, så tag til Ringkøbing. Med sine røde Plesner-huse, fremstår byen som indbegrebet af danskhed og hygge. Her er fine spisesteder, gode overnatningsmuligheder og et varieret kulturliv.

Ringkøbing er en yderst charmerende købstad fra 1400-tallet. Ofte kaldes byen også Vestjyllands lille hovedstad. Du vil opleve idylliske, brolagte gader, smukke gamle byhuse og købmandsgårde, der i sig selv fortæller historier om en svunden tid. I dag er den gamle by rammen om livlig handel og masser af aktivitet med udendørsservering og torvehandel.

Om sommeren rykker mange af områdets kunsthåndværkere og designere til Ringkøbing til kunsthåndværker- og designmarkedet. Her danner Latinerkvarteret i V. Strandgade ramme for markedet, hvor du i ro og mag kan få en god snak med kunstnerne, og se det spændende udvalg af værker.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og modtag inspiration og tips til jeres ferie ved Hvide Sande. 

 
 
 

Ringkøbing den hyggelige købstad

Aktiviteter i Ringkøbing

Aktiviteter i Ringkøbing

Ringkøbing og omegn har meget at byde på, uanset om man er til kunst og kultur, shopping eller man foretrækker en aktiv ferie i det fri.

Ringkøbing - en gammel købstad

Ringkøbing - en gammel købstad

Den smukke købstad ved Ringkøbing Fjord tager imod sine gæster...

Byvandring i Ringkøbing

Byvandring i Ringkøbing

En vandring i det gamle Ringkøbing kan med fordel starte tre forskellige steder, enten på Torvet, ved Museet eller på Havnepladsen.

Naturkraft

Naturens kræfter er så fascinerende, at de kan hive dig med udenfor – selv når vestenvinden rusker, og regnen siler ned!