Hold rideferie ved Hvide Sande | Rideferie ved Vesterhavet

Rideferie

Mange tror, det er en dyr fornøjelse at tage på rideferie, men det behøver det ikke at være. På den danske vestkyst er der masser af storslåede oplevelser at hente - for enhver pengepung.

Rideferie er en populær form for ferie, hvad enten det er hovedferien eller blot en del af en ferie på den danske vestkyst. Både børn og voksne kan tage på rideferie, og der findes flere rideklubber/ridecentre, der arrangerer forskellige former for ferier, hvor man kan få lov at ride hver dag og på den måde blive fortrolig med hesten.

Rideture langs Vesterhavet

Ved Ringkøbing Fjord er der mulighed for at få sin hest opstaldet eller at leje en lejlighed/hytte på et ridecenter med opstaldning af hest eller pony. Her kan hele familien tilbringe ferien og tage på dejlige rideture til Vesterhavet - enten lige efter solen er stået op i øst, eller lige før solen går ned i Vesterhavet og bliver væk i horisonten. 

Kilometervis af indbydende sandstrand

Det kan give mange dejlige oplevelser- måske den ultimative oplevelse for din hest at få lov at strække ud langs stranden, mens rytteren får en masse frisk luft og vind i håret. Hvis der er godt vejr, kan man lave et stop og tage en dukkert, mens hesten samler kræfter til hjemturen. De langstrakte sandstrande indbyder til et hurtigt ridt over mange kilometer.

 

Del denne side

Ridning ved vesterhavet

Ridning ved hav og fjord

Ridning i naturen omkring Ringkøbing Fjord er en oplevelse i særklasse.