Ringkøbing Camping

Foto: Destination Ringkøbing Fjord
Overnatning
Campingpladser
Adresse

Herningvej 105

6950 Ringkøbing

Kontakt

E-mail:info@ringkobingcamping.dk

Telefon:+45 9732 0420

Ringkøbing Camping(Æblehavens) giver muligheder for en god ferie for alle på en dejlig og rolig campingplads beliggende i Femhøjsande Plantage som er 20 hektar stor.

Vi kan tilbyde dig rigelige muligheder for både afslapningsferie, by ferie og oplevelsesferie, hvor du kan se det bedste af Vestjylland til fods eller på cykel (cykel kan i evt. leje hos os).

Campingpladsen ligger kun 2 km fra Ringkøbing by.  Ringkøbing er den ældste by i området, er som ”den hyggelige gamle dame”, der i fred og ro byder sine gæster velkommen. Med hyggelige butikker og fyldt med mange arrangementer og aktiviteter hele året.

Campingpladsen ligger tæt på Ringkøbing Fjord, det giver mulighed for at dyrke vandsport eller en gåtur langs fjorden.

Mulighed for at opdage geocaching tilbyder leje en GPS for at gå på spændende, sjov oplevelse. Geocaching kan bedst betegnes som en blanding af skattejagt og orienteringsløb med GPS. Det er også mulighed for et traditionelt orienteringsløb med udgangspunkt fra campingpladsen.

Det er gratis Wi-Fi, minigolf, petanque, legeplads og hoppepude til børnene.

Kig blot forbi uanset om du kommer med campingvogn, telt, autocamper eller ønsker at leje en campinghytte /  safaritelt.

Åbent om vinteren ved tilmelding. 

 
Adresse

Herningvej 105

6950 Ringkøbing

Facilities

Butik/Kiosk

Bed+Bike Sport

Køkken

Legeplads

Minigolf

Hytter til udlejning

WiFi

Vaskeri

Hund tilladt

Opdateret af:
Destination Ringkøbing Fjord