Laksens Hus

Service og information
Øvrig turistinformation
Adresse

Ånumvej 161 B

6900 Skjern

Kontakt

E-mail:kf@vildlaks.dk

Mobil: 4549 5107

Den unikke Skjern Å laks er en af de eneste oprindelige stammer af vildtlevende laks i Danmark.

I lystfiskerinformation og videnscenteret Laksens Hus begynder fisketuren ved Skjern Å. Centeret er bemandet af lokale lystfiskere med passion og stor viden om fiskeriet i åen og de fortæller om de sidste nye fangster og giver dig råd og inspiration til dit eget fiskeri. De kan også være behjælpelige med fiskekort, lokale guider, overnatningsmuligheder m.m. Derudover er der en kastepool, hvor det er muligt at prøve demostænger fra forskellige producenter. De er alle sat op med grej, der passer perfekt til fiskeriet i Skjern Å.

I centeret kan du også møde lystfiskere fra ind- og udland, der kommer for den hyggelige og afslappede atmosfære. Du kan få en varm kop kaffe og med garanti få galoperende laksefeber ved at følge med i de mange takes og fights, som ivrige lystfiskere ved åen selv har filmet, eller læse i de mange lystfiskermagasiner og bøger.

Centeret er også til for dig, der gerne vil have hjælp til at komme i gang med fiskeriet i den store å. Kom f.eks. med på en af vores guidede fisketure.

Brugerne på Facebook siger bl.a om Laksens Hus:

”Det er så flot lavet af de rustikke materialer, jeg ønsker alt det bedste for huset og det kæmpearbejde der ligger bagved” - Per Hansen har anmeldt Laksens Hus - Lystfiskerinformation og videnscenter – *****
 ”Super spændende projekt og det glæder mig at det kan lade sig gøre. Bare den ene dag jeg har været på besøg, viste mig at dette sted har en meget lovende fremtid.” - René Ertbølle Gerken har anmeldt Laksens Hus - Lystfiskerinformation og videnscenter – ***** 

Adresse

Ånumvej 161 B

6900 Skjern

Facilities

Internetadgang

Følg på:

Opdateret af:
Destination Ringkøbing Fjord