Feriehusudlejere feriehus

Overnatning i feriehus

Foto: Presse

Hvad enten I vil bo i første klitrække ved Hvide Sande eller Søndervig med udsigt til hav og fjord, eller tilbringe ferien lidt mere i læ på østsiden af fjorden, ved eksempelvis Stauning Havn, Skaven Strand og Bork Havn, kan I finde præcis, hvad I leder efter her.

Fordelen ved at holde ferie med familien i et sommerhus er, at alle kan slappe af og gøre lige det, man har allermest lyst til – og stadig være sammen. Måske vil teenageren helst gå rundt i nattøj en hel dag, mens mor nyder at stå op kl. 7 og snuppe en morgendukkert i Vesterhavet.
Når hele familien er samlet i sommerhuset, har man en enestående chance for at gøre de ting, der ofte ikke er tid til i hverdagen. Fx at sidde omkring et bord og spise alle måltider sammen. På en regnfuld formiddag kan man sidde indendøre og spille brætspil, synge sange og fortælle historier.

Sommerhusferie

Det kan også være, at ungerne vil i gang med at bygge en drage, mens mor lige læser sin krimi færdig, og far måske laver skitser til indretning af haven derhjemme. Familien er samlet, selvom alle laver noget forskelligt. Netop samværet er i højsædet, når man vælger sommerhusferie.

Find det perfekte feriehus

Vi har samlet områdets dygtige feriehusudlejere, og de står alle klar til at udleje jer de bedste sommerhuse rundt om Ringkøbing Fjord. Lige fra Bork Havn og op langs hele Holmsland Klit er det muligt at finde det helt rigtige sommerhus til jeres ferie.

Læs mere
Liste
Kort