Sommerhus Feriehus

Overnatning

Foto: Ringkøbing Fjord Turisme

Ferie ved Vesterhavet og Hvide Sande betyder først og fremmest pragtfulde naturoplevelser tæt ved vandet. En uge eller to er hurtigt gået, og det er derfor en god ide at tænke over, hvordan man gerne vil bo, og dermed få mest muligt ud af ferien.

Sommerhus, husbåd, campingplads, shelter, hotel, bed & breakfast …  

Hvide Sande og Ringkøbing Fjord-området byder på både enkle, charmerende og komfortable muligheder for overnatning.

Lige meget hvilken boform, du vælger, så giver nærheden til Vesterhavet ny energi til hele familien. Hele Hvide Sande-området er en oase, når det gælder fælles oplevelser og nærvær, også udenfor sommerperioden.

Måske skal der i sommerhuset også være spabad og pool? Måske skal det være i nærheden af surfcentret eller golfbanen, eller måske i klitterne tæt på Vesterhavet - og med god plads til hele familien og hunden?

Overnatning i feriehus

Hvad enten I vil bo i første klitrække ved Hvide Sande eller Søndervig med udsigt til hav og fjord, eller tilbringe ferien lidt mere i læ på østsiden af fjorden, ved eksempelvis Stauning Havn, Skaven Strand og Bork Havn, kan I finde præcis, hvad I leder efter her.

Camping ved Vesterhavet

Campinglivet er fornøjeligt. Der er masser af aktiviteter hen over feriesæsonen, og for dem, der ønsker det, er der gode muligheder for samvær med andre campister.

Hotelferie ved Vesterhavet

Når du indlogerer dig på en kro eller et hotel i Hvide Sande-området, behøver du kun at tænke på, hvad du gerne vil opleve i løbet af dagen. Alt det a...

Feriecentre og vandrerhjem

Feriecentrene og vandrerhjem danner ramme omkring hyggelige oplevelser og er et hit året rundt uanset vind og vejr.

Bed & Breakfast

Med et Bed & Breakfast-ophold får du mulighed for at opleve en overnatningsform med masser af personlighed og charme. Her kan du bo i en rummelig ...

Overnatning i shelter

Kombiner sommerhusferien med en primitiv overnatning i shelter. Tag soveposen og kogegrejet med derud og nyd samværet helt tæt på naturen. Fald i søvn...