Byferie – midt i den storslåede natur | Hvide Sande

Nyd en byferie – midt i den storslåede natur

Kunne det ikke være rart, hvis bilen også kunne få ferie? Det er der faktisk god mulighed for, hvis du går efter en lejlighed eller en feriebolig, der ligger i Hvide Sande.

De seneste år er der nemlig kommet mange flere muligheder for at holde en skøn byferie på alle tider af året. Feriehusudlejerne har flere muligheder til dig, der foretrækker at bo i byen – tæt på caféer, restauranter og butikker.

Når først du har parkeret bilen, kan du lade den stå resten af ferien. I Hvide Sande er der nemlig ikke langt til noget, så bilen behøver ikke at komme i brug.

Lejlighed med udsigt over havn og fjord? Husbåd, der vugger dig i søvn hver aften? Feriehus med Ringkøbing Fjord i "forhaven". Forskellige måder at bo på, der har det til fælles, at de ligger midt i byen.

Strand, klitter og Vesterhavet er kun en gå- eller cykeltur væk. Du kan opleve livet i havnen, hvor fiskerne lander dagens fangst. Gå ud til de tre vindmøller på stranden og mærk energien fra vinden. Tag til sydstranden og nyd det imponerende syn af surferne i bølgerne. Gå helt ud på molen og se byen fra havsiden. Gå ombord på skonnerten Maja og lad dig sejle ud på Vesterhavet eller gennem slusen til fjorden.

Nyd maden. Køb selv ind hos fiskehandlerne og ved købmanden, eller lad de dygtige kokke på caféer og restauranter vise dig, hvad de kan trylle frem af lækre retter med de lokale råvarer.

På følgende link finder du en liste med overnatningsmuligheder.

Del denne side