Update 3/6: Ejer og hund genforenet i Brande. | Hvidesande
Hund fundet ved Søndervig

Update 3/6: Ejer og hund genforenet i Brande.

Hundens ejer er fundet!

UPDATE 3/6

Stor gensynsglæde på internatet i Brande, da ejerne kom for at hente deres savnede hund for at tage den med hjem til Tyskland.

Så er den bortløbne hund – Kia - blevet hentet af sine ejere og er nu tilbage i hjemmet i Gudensberg til stor glæde for alle. Det lykkedes jo ret hurtigt, at finde frem til Kias familie og de fandt mulighed for, at køre de 800 km til Danmark for at hente hunden. Det var en temmelig følelsesladet oplevelse, så familien ønskede ikke, at der blev fotograferet og det respekterer vi fuldt ud. Episoden skyldtes, at hunden var blevet skræmt, da man ville slå en hestebremse ihjel, der var kommet ind i huset og uheldigvis stod døren åben og derfor kunne hunden stikke af. Den var jo ikke kendt i området og det er nok grunden til, at det kunne gå så galt. Og deres eftersøgning i 2 dage gav ikke noget resultat, så de måtte desværre tage hjem uden hund.


UPDATE:

Rigtig mange både søde og brugbare henvendelser på vores efterlysning af ejeren til den hund, som politiet havde fået ind fra Søndervig har nu  - hurtigt og kvikt – givet os mulighed for, at finde frem til ejeren i den tyske by Gudensberg i Hessen.

Og deres glæde var stor og de vil nu tage kontakt til Dyreinternatet i Brande for at aftale, hvordan og hvornår de kan hente deres hund. Så alt er endt i fryd og gammen og hunden vil snart være hjemme igen. Vi takker for alle de mange henvendelser og forslag til at finde ejeren.

----------------------------------------------------------------------------

På dyreinternat i Brande sidder denne hund og venter på sine ejere. Den er fundet i Søndervig den 15.5., hvor familien sikkert har ledt længe, men forgæves efter den. Politiet hentede den og bragte den til Brande, hvor den har det godt, men selvfølgelig længes efter at gense sine ejere.

Hunden er tysk-chippet, men desværre kan ejerens navn ikke ”aflæses”, så hjælp os med at gøre både hunden og ejeren glade igen. Vi har lavet en aftale om at betale for den på internatet, så send billedet rundt. Måske er der en chance for, at finde frem til ejeren.

Vi blev kontaktet af politiet onsdag den 22.5. angående hunden

Kontakt Turistkontoret:

turist@hvidesande.dk

tlf. 7022 7001

Del denne side

Kontakt os med information

Ring til 70207001, eller skriv til turist@hvidesande.dk hvis du har informationer der kan hjælpe med at finde ejeren. Vi passer kærligt på hunden indtil ejeren melder sig. 

Hvide Sande er hundevenligt område

Hvide Sande er hundevenligt område

Tag hunden med til Hvide Sande. Den vil elske det – og den er velkommen!