Video om Ringkøbings historie og arkitektur | Se mere her
Eva Bay-Jørgensen i Ringkøbing

Mød Eva og Flemming i Ringkøbing

Se videoen med Eva og Flemming Bay-Jørgensen, der viser rundt i deres elskede hjemby, Ringkøbing.

Se flere Meet Us-film her. 

Her giver Eva sine tips til de bedste oplevelser og seværdigheder i den gamle købstad:   

1. Shopping og gåtur i den gamle bymidte

Jeg kan varmt anbefale at gå en tur i de små, brostensbelagte gader og se på gamle huse. Man kan også handle i vores mange fantastiske butikker, hvor der er et stort udvalg, netop fordi vi har så mange turister. Ringkøbing-Skjern Museum har også altid interessante udstillinger.

2. Kunst og restauranter 

Ringkøbing er en kunstner-by med mange gallerier, man kan gå på opdagelse i. Se også den opsigtsvækkende skulptur, Survival of the fattest, også kaldet Den fede dame. Kig ned på vores smukke, livlige torv, og kig ind i de små, charmerende gårdhaver. Hvis man er her om aftenen, kan jeg varmt anbefale vores mange restauranter og byens flotte biograf, som spiller de nyeste film. 

3. Ringkøbing Havn 

Havnen er også et skønt sted, med både moderne og gamle bygninger. Det er utroligt charmerende at gå igennem den lille sti, hvor de små fiskerhuse ligger lige op til Rådhuset, som min mand tegnede for mange år siden. Og når man så er det område, kan man gå en tur ved vores pragtfulde fjord. Her er en flot sti og flere kilometer med mange bænke og borde. Længst ude ligger surf-huset, og en flot ny badebro ved Sorte Bakker. 

Del denne side

Lær Eva og Flemming Bay-Jørgensen bedre at kende

Eva og Flemming Bay-Jørgensen bor og arbejder i Ringkøbing. Hun, som kunstmaler med galleriet Evabay og han, som arkitekt med egen tegnestue i byen.

Eva er indfødt ringkøbingenser mens Flemming er københavner, der faldt for storbyen i lille format. Begge elsker de den gamle købstads arkitektur, sammenholdet og den omgivende natur.