Video om Vestkystens Gårdbutiks brug af lokale råvarer | Se her

Mød Dorthe og Jens i Vestkystens Gårdbutik

Se filmen med madentusiasterne Dorthe og Jens, der driver Vestkystens Gårdbutik. Få også deres tip til et godt restaurantbesøg.

Se flere Meet Us-film her. 

Dorthe og Jens anbefaler Restaurant Bøffen i Ringkøbing

Jens og jeg vil gerne anbefale Restaurant Bøffen i Ringkøbing, da vi har opdaget, hvor skøn kvalitetsmad, de serverer for deres gæster. Maden er lavet på friske lokale råvarer, er yderst veltilberedt og hele stedet oser af charme.

Kulmule og mørbrad

Da vi var på besøg med vores familie en sommeraften, hvor alle bestilte forskellige retter, var alle super tilfredse. Mørbradbøffen var perfekt stegt, unghanen var saftig og kulmuleretten særdeles velsmagende.

Smilende kokke

Alle retterne havde spændende tilbehør. De nye kartofler var vendt i salt, der var puré af grøntsager og de spæde, slanke sommergulerødder var sprøde og søde. Virkelig en god madoplevelse, som vi gerne sender videre. Og så gør det jo heller ikke noget, at kokken er smilende og engageret og tjenerne søde! 

Del denne side

Lær Dorthe og Jens bedre at kende

Familiebårne traditioner, kærlighed til vestkystens råvarer og opfindsomhed går hånd i hånd i Vestkystens Gårdbutik.

Deres gård Krogensgaard har været i slægtens hænder igennem 500 år, og i dag kører både lokale og områdets gæster derud for at købe håndlavede delikatesser såsom ost, pølse, hjemmelavet is, whisky.