Se mit Hvide Sande paradis
Carina Conrad

Se mit Hvide Sande paradis

1. Hvem er Carina?
Hej. Jeg hedder Carina og kommer fra den lille by Nordholz, som ligger ved Vesterhavet i Tyskland. Jeg elsker at rejse, min hund, Pinterest, at stå tidlig op og at være mange timer ved havet. Og jeg er så heldig, at jeg for 5 år siden fandt min bedste ven, største kritiker og soul mate, Jannik. Min fritid tilbringer jeg helst sammen med Jannik, og jeg glæder mig altid når vi pakker bilen og vover os på nye eventyr.
Til dagligt arbejder jeg som Art Director, og måske har min passion for design bragt mig til fotografi. I hvert fald vandt jeg i en lille designkonkurrence i 2006 en vidunderlig gevinst: Mit første spejlreflekskamera. Jeg elskede at gå ud i naturen med kameraet og lede efter nye motiver. Først meget senere, i 2013, startede jeg mit eget lille firma, og i dag har jeg også æren af følge mange dejlige mennesker og deres bryllupper med mit kamera.

Carina

2. Hvorfor besøger du Hvide Sande? – Hvem plejer du at tage herop med?
Allerede i min barndom var jeg en eller to gange om året på ferie i Danmark sammen med mine forældre og min bror. Det var altid dejligt! Selvom vi af og til var ved Østersøen, har klitlandskabet og de vide strande ved Hvide Sande altid fascineret mig. Derfor kommer jeg regelmæssig tilbage til området. Enten med venner for at hygge med lækker mad og sjove spil eller kun vi to med vores hund Shyla. Vores schæferhund-collie-miks elsker at løbe ved stranden udenfor sæsonen og at kigge fra klitterne på de andre, som går ture ved stranden.

Sunset

3. Hvad laver du her, når du er på besøg?
I Danmark har jeg en følelse af, at uret går langsommere. Om morgen går jeg tur med hunden gennem feriehusområdet og bagefter cykler jeg til Søndervig for at købe rundstykker til en hyggelig morgenmad. Vi elsker at lave mad, læse mange bøger og sidde foran brændeovnen. Vi tager os tid til os selv og går lange ture langs havet uanset vejret, selvom vi sommetider er blevet våde. Men så glæder vi os til varmen fra brændeovnen i feriehuset. Vi tager også altid vores drager med og får dragen op at flyve mellem skyerne – det vækker barndomsminder og er sjovt!

Bike ride

Reading

Fireplace

4. Hvilke yndlingsspots har du? Hvilke oplevelser har du haft der?
Min absolutte yndlingsplads er klitterne. Når jeg står deroppe, mærker vinden og hører havets brusen, så føler jeg mig hjemme. Her kan jeg slappe af, lukke øjnene og nyde dette øjeblik. Når solen går ned, tager vi gerne to øl med, sætter os på det højeste punkt i klitterne og nyder naturoplevelsen. Lyset her er meget unik og gør at mit fotografhjerte slår hurtigere!
En helt særlig oplevelse havde jeg for nogle år siden i klitterne, da vi var på ferie i Søndervig med nogle venner. Min bedste veninde blev overrasket, da hendes mand friede til hende. Vi havde i al hemmelighed fundet en god plads i læ og dekoreret med mange stearinlys, tæpper og puder og da hun opdagede hvad der skete, var det et uforglemmeligt øjeblik. Jeg vil aldrig glemme hendes glæde! Og: Selvfølgelig sagde hun "Ja". 

Hav 

5. Hvor mange gange har du besøgt Hvide Sande?
Oh, det kan jeg ikke mere tælle! Sikkert 15 gange eller mere. Ofte frister det mig at opdage nye steder i verden og at rejse til fjerne lande. Men det er lige så dejligt at komme tilbage til et yndlingssted og føle sig hjemme med det samme. Når vi kommer i bil og har passeret Nymindegab og for første gang ser Ringkøbing Fjord og klitterne mod Vesterhavet, hopper mit hjerte, og jeg er så glad for at være tilbage. Jeg tror, Hvide Sande minder mig om min lykkelige barndom og lader mig opleve denne ubekymrede følelse igen og igen.

dunes

6. Hvilke anbefalinger af området vil du videregive til andre, som besøger området?
Besøg fyrtårne i regionen! Fra toppen har du en fantastisk udsigt over landskabet. Ud over Lyngvig Fyr er det absolut værd at køre til Bovbjerg Fyr. Selvfølgelig besøger vi også altid den lille havneby Ringkøbing og nyder en kop varm kakao og pandekage med vaniljeis i en lille Café. I Hvide Sande elsker vi at spise softice mens vi ser på fiskerne i havnen. Desuden kører jeg aldrig hjem uden en shopping tur. Med venner tager vi om aften også ud at bowle eller ud at spise på en af restauranterne.
For mig betyder Danmark at slappe af og at være ved havet! Mit råd er: Læg smartphonen til side og lad dig inspirere af den unikke smukke natur omkring dig. 

 

Se flere fantastiske billeder på Carinas blog

seaDel denne side