Sommerhuse ved vestkysten | Ringkøbing Fjord og Vesterhavet
Sommerhus i klitterne ved Hvide Sande

Med familien i sommerhus

Fordelen ved at holde ferie med familien i et sommerhus er, at alle kan slappe af og gøre lige det, man har allermest lyst til – og stadig være sammen. Måske vil teenageren helst gå rundt i nattøj en hel dag, mens mor nyder at stå op kl. 7 og snuppe en morgendukkert i Vesterhavet.

Når hele familien er samlet i sommerhuset, har man en enestående chance for at gøre de ting, der ofte ikke er tid til i hverdagen. Fx at sidde omkring et bord og spise alle måltider sammen. På en regnfuld formiddag kan man sidde indendøre og spille brætspil, synge sange og fortælle historier.

Sommerhusferie

Det kan også være, at ungerne vil i gang med at bygge en drage, mens mor lige læser sin krimi færdig, og far måske laver skitser til indretning af haven derhjemme. Familien er samlet, selvom alle laver noget forskelligt. Netop samværet er i højsædet, når man vælger sommerhusferie.

Udsigt til hav og fjord

Man kan også til enhver tid pakke bilen eller cyklerne og køre ud i det blå. Og det behøver ikke at være tivoli og vandland hver gang. Hvad med en tur op i Lyngvig Fyr, hvor der fra klittens fod til toppen af fyret er 228 trappetrin at forcere. Oppe i toppen af fyret kan man gå hele vejen rundt og nyde udsigten til både hav og fjord.

Autentiske naturoplevelser

Man må heller ikke snyde sig selv for en tur til Skjern Enge, hvor de mest fantastiske naturoplevelser venter. Her er både fugletårne og naturcentre med information om området. Eller brug kræfterne på en af trækfærgerne, der virker på samme måde som for over hundrede år siden, når bonden skulle have sine dyr fragtet over åen.

Find dit sommerhus her

Del denne side