Kurser i foråret 2019 | Hvidesande

Kurser i foråret 2019

Vi tilbyder som altid en række kurser. Kurserne bliver sat i søen, efter vi har lyttet til jeres behov, og vi udbyder derfor en række kurser, som vi håber kan hjælpe jer med at komme godt i gang med den nye sæson.

Sidste chance - Den tyske Café

Kurset er for dig, der ofte snakker tysk med dine gæster men som føler dig lidt usikker i sproget. Undervisningen vil foregå i uformelle rammer, hvor vi skiftes til at servicere og snakke med hinanden – på tysk. Selvfølgelig med kyndig feedback af en faglig underviser. Efter første kursusdag vil underviseren danne sig et overblik og efterfølgende dele deltageren op i passende grupper.

Tid: Start: Torsdag den 25. april. (Se vedhæftet kalenderfor alle datoer) I alt ni gange fra kl. 8.00 – 11.30 eller 12.00-15.30.
Sted: VUC Vasevej 20 i Ringkøbing

Pris: 120 kr. (Værdi: 2.356 kr.)
S.U. Mandag den 8. april kl. 12.00

Selve kursusdelen gennemføres som Almen Voksen Uddannelse. Her kan der søges om SVU (Statens Voksen Uddannelse) godtgørelse på 4.395 kr., hvis du ikke har et uddannelsesniveau højere end en erhvervsuddannelse. Gælder også for selvstændige. Er du i tvivl, kan du ringe til Claus A. Nielsen fra KompetenceGruppen på tlf.nr.: 61 22 74 43.

”Aflyst pga. for få deltagere. Vi arbejder på at udbyde et nyt kursus i efteråret 2019.”
 _________________________________________________________________________________

Er dine ansatte klar til turistsæsonen?

Gæsteoplevelsen er ”sandhedens øjeblik” og afgørende for virksomhedens omdømme og succes. Derfor er det vigtigt, at frontmedarbejdernes faglighed og personlighed matcher virksomhedens værdier og ambitioner, samt at nye frontmedarbejdere hurtigt kommer på omgangshøjde. På dette kursus arbejder vi først og fremmest med deltagernes personlige og kommunikative kompetencer, så de bliver klar til at møde gæster med nærvær og imødekommenhed. Deltagerne lærer at afdække gæstens forventninger, så gæsten føler sig hørt, set og forstået, lige som I lærer at håndtere og afdæmpe konflikter. Derudover får deltagerne fif til at fremme mersalg og service samt korrekt personlig fremtoning og gennemslagskraft. 

For at øge udbyttet og effekten af denne inspirationsdag, bedes deltagerne arbejde med følgende 2 forberedende opgaver inden kursusdagen: 

 1. Deltagerne bedes inden kurset overveje og gerne notere sig, konkrete eksempler på en serviceoplevelse ud over det sædvanlige.

 2. Hvilke konkrete udviklingsområder, ser du hos dig selv, for at kunne mestre din ”værtskabsrolle” overfor gæsterne/kunderne/turisterne?

  Tid: Lørdag den 11. maj kl. 9.30 – 14.30
  Sted: VUC Vasevej 20 i Ringkøbing 
  Pris: Gratis
  S.U. Mandag den 29. april

  Underviseren vil være Per Birkelund Pedersen, fra Business Training Center Denmark. Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at ringe på mobil: +45 31101757

  Per har udviklet træningsuniverset ”Spil hinanden bedre®” www.spilbedre.dk

Kurset er betalt gennem Dansk Kyst- og Naturturismes projekt Danske Turismekompetencer og forplejningen er betalt af Ringkøbing Fjord Turisme og Ringkøbing-Skjern Kommune.
_________________________________________________________________________________

Sådan skaber du mersalg

Turisten er kommet ind, men køber de nok? I sidste ende handler det om omsætning og indtjening, og successen afhænger af din evne til at skabe mersalg til kunderne på en professionel måde. Det er ofte lettere at sælge mere til en eksisterende kunde end at få en ny. På kurset lærer du om at forstå kundens/turistens behov, købssignaler og spørgeteknikker, balancen mellem mersalg og service, mersalgsbrainstorm, mersalgsteknik, planlægning af mersalg m.m. Kurset er målrettet alle, der har direkte eller indirekte kontakt med turisterne.

Tid: Mandag 13. maj kl. 8.30 – 13.30
Sted: Vedersø klit Badehotel
Pris: Gratis
S.U. Mandag den 29. april

Kurset er betalt gennem Dansk Kyst- og Naturturismes projekt Danske Turismekompetencer og forplejningen er betalt af Ringkøbing Fjord Turisme og Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere om kurset her: Kursusoplæg Sådan skaber du mersalg

__________________________________________________________________________________

Se mulighederne ved anbefalingsplatforme

Tripadvisor, Trustpilot, Google, Hotels.com m.fl. er efterhånden blevet ligeså vigtige for oplevelsesøkonomiske virksomheder som rengøring, madlavning og gæstemodtagelse. Det kan dog være svært for mange virksomheder helt at forstå disse platforme, og derfor kan de blive opfattet negativt og forkert. Men anbefalingsplatforme er helt afgørende for turismevirksomhederne. Derfor, er kurset bygget op således, at der vil være indlæg, men deltagerne vil i høj grad på kurset være beskæftiget med praktiske øvelser, hvor de selv vil arbejde med at oprette eller håndtere egne profiler på forskellige anbefalingsplatforme.

Underviser: Orange Elevator (læs mere her: https://orangeelevator.com/)

Tid: Tirsdag 14. maj kl. kl. 8.30 – 13.30
Sted: Hotel Skjern  
Pris: Gratis
S.U. Mandag den 29. april

Kurset er betalt af Dansk Kyst- og Naturturisme gennem projektet Danske Turismekompetencer og forplejningen er betalt af Ringkøbing Fjord Turisme og Ringkøbing-Skjern Kommune.

_________________________________________________________________________________

KONTAKT

 

Del denne side