Bølgen | Hvidesande
Kulturfestival Bølgen

Bølgen

På tre store scener og fem scenerum vil der dagen igennem være oplevelser for alle. Master Fatman vil være den konferencier, som skal byde Mads Langer, The William Blakes, Barbara Moleko, Lars HUG og Hr. Skæg, samt hundredevis af andre kunstnere velkommen.

Vigtigt:

Opfordring – undgå kaos… Parkér bilen uden for byen og ta’ gratis schuttlebus!

Der er denne søndag mulighed for at køre igennem Hvide Sande, hvis man har behov for det. altså hvis man f.eks. skal fra Søndervig til Nymindegab og ikke vil til festival. Alle biler bliver stoppet af politihjemmeværnet ude ved P-pladserne, og spurgt høfligt til, hvad man skal. Skal man til festival, så skal bilen smides på p-pladsen. Skal man noget andet, så får man selvfølgelig lov til at køre igennem. Der kommer en p-plads ca. ude ved hospice. Adviseres på preseninger 300 meter i forvejen. Mod syd en tilsvarende. Gratis shuttlebus hver 10. min. Til de biler der alligevel slipper ind i byen, vil der være politihjemmeværn, der regulere trafikken gennem byen også så omfanget af kaos mindskes. 


Chok i Hvide Sande

Shock Wave markerer starten på Bølgen, en to måneder lang festival i det midt- og vestjyske. På åbningsdagen vil et stjernemix af kunstnere optræde på forskellige scener, og her er virkelig tale om ”mix”, for rapperen vil optræde med klassiske musikere, og de top-professionelle tager amatørerne under deres vinger.
Blandt de hundredvis af kunstnere vil festivalgæsterne kunne opleve danmarksmesteren i freestyle-rap Per Vers smelte sammen med det klassiske The Antonelli Orchestra og det lokale pigekor. Plakaten viser også navne som Mads Langer, The William Blakes, Barbara Moleko og Hr. Skæg.  

Kultursamarbejdet

Kulturfestival Bølgen arrangeres af Kultursamarbejdet, som består af syv kommuner i Midt- og Vestjylland. Under fællestemaet BØLGEN vil Kulturfestivalen vise nyskabende og anderledes kulturtilbud af høj kvalitet – på tværs af stort set alt. Tilbuddene spænder vidt, så der er noget for alle, ikke mindst de unge.

Læs mere om BØLGEN på www.bolgen.dk og hold øje med aktivitetskalenderen på hvidesande.dk

Del denne side

De hjemløse i Ringkøbing

De hjemløse i Ringkøbing

I august og 3 måneder frem, kan man møde 8 figurer rundt omkring i Ringkøbing.