Hvidesande.dk – inspiration til ferieoplevelser ved Vesterhavet | Hvidesande

Hvidesande.dk – inspiration til ferieoplevelser ved Vesterhavet

Hvidesande.dk – inspiration til ferieoplevelser ved Vesterhavet I dag 22. marts lanceres Destination Ringkøbing Fjord’s nye hjemmeside, som skal inspirere og motivere gæster til at besøge og opleve området. Siden skifter navn fra visitvest.dk til hvidesande.dk i overensstemmelse med destinationens nye fokus på Hvide Sande som trækplaster for hele området.

En hjemmeside for en destination har to klare formål. Den skal være inspirerende, så fremtidige gæster får lyst til at besøge destinationen, mens gæster, der tidligere har besøgt destinationen, kan finde ny inspiration til endnu et besøg. Derudover er det en vigtig funktion, at den stadig er praktisk anvendelig og kan give gæsten den information, som de har behov for, mens de er på destinationen. Begge er til fulde opfyldt på den nye hvidesande.dk, hvor store og flotte billeder fra hele området byder indenfor og inspirerer til at udforske området, mens en overskuelig struktur på hjemmesiden, med klar menu opdeling og logisk henvisning til relevante emner på alle sider, gør at den besøgende nemt kan finde den information, de søger efter.

En hjemmeside i dag har høje krav til konstant udvikling og fornyelse. Derfor er den nye hjemmeside absolut ikke færdig udviklet og bliver det heller aldrig. Projektleder på projektet Den Digitale Destination Klaus Kristensen udtaler: ”Selvom hjemmesiden bliver lanceret i dag, vil der fremover være en løbende proces, hvor hjemmesiden regelmæssigt vil blive opdateret med nye temaer og inspirerende artikler omkring området. På den måde sikrer vi, at der altid er noget nyt og relevant for den besøgende at vende tilbage efter”.

Alt indhold på den nye hjemmeside er blevet revurderet, omskrevet og målrettet destinationens fem målgrupper, som repræsenterer de typiske gæster, der besøger området. Sammen med et bredt udvalg af billeder fra hele området, betyder det et særdeles stort kvalitetsløft af destinationens hjemmeside og digitale tilstedeværelse.

Hjemmesiden har også et klart fokus i og med at turistforeningens medlemmer skal profileres og synliggøres bedst mulig. Derfor har der været en benhård proces i gang med at indsamle nyt billed- og tekst materiale til siden fra foreningens knap 400 medlemmer. Men der mangler stadig meget materiale fra medlemmerne - derfor er der fra destinationens side taget en konsekvent beslutning om, at de medlemmer, der er modtaget materiale fra, får den bedste placering på siden. 

Den nye hjemmeside er en del af destinationens ønske om, at være en førende digital destination og vil i løbet af foråret blive fulgt op af nyt design på destinationens interaktive turist informations skærme samt øget synlighed på de sociale medier.

Vi byder alle, både gæster og lokale velkommen på www.hvidesande.dk

Billedtekst:

Destinationens hjemmeside vil fremover hedde www.hvidesande.dk, men stadig have fokus på at vise, hvad hele destinationen kan tilbyde.

 

Fakta:

Destination Ringkøbing Fjord har årligt omkring 5 millioner beregnede overnatninger inklusiv endagsturister, hvilket gør området til klar favorit for kystturisten i Danmark. 83 % af destinationens gæster er udenlandske og særligt tyskere tiltrækkes af Vesterhavet og naturen omkring Ringkøbing Fjord. Sidst men ikke mindst er turismeforbruget på hele 2,1 mia. kr. en vigtig indtjeningskilde i Ringkøbing Skjern Kommune, hvilket også har stor betydning for beskæftigelsen i lokalområdet. 

For yderligere information kontakt:

Turistdirektør Lykke Høj, Destination Ringkøbing Fjord

Mail: lykke@hvidesande.dk

Direkte tlf.: 96 59 33 03

Mobil: 23 25 58 82

Del denne side