Hvide Sande.dk er nu live! | Hvidesande

Hvide Sande.dk er nu live!

En hjemmeside for en destination har to klare formål. Den skal være inspirerende, så fremtidige gæster får lyst til at besøge destinationen, mens gæster, der tidligere har besøgt destinationen, kan finde ny inspiration til endnu et besøg.
Fredag, marts 22, 2013

Derudover er det en vigtig funktion, at den stadig er praktisk anvendelig og kan give gæsten den information, de har behov for, mens de er på destinationen. Begge er til fulde opfyldt på den nye hvidesande.dk, hvor store og flotte billeder fra hele området byder indenfor og inspirerer til at udforske området, mens en overskuelig struktur på hjemmesiden, med klar menu opdeling og logisk henvisning til relevante emner på alle sider gør, at den besøgende nemt kan finde den information, de søger efter.

Derudover har vi en lille bøn til jer alle. Vi har skiftet domæne og indhold og vil i den forbindelse gerne sikre os, at vore gæster stadig kan finde frem til os. Det vil derfor være en stor hjælp for os, hvis der et sted på jeres respektive hjemmesider er mulighed for at linke til www.hvidesande.dk

Kig forbi og besøg os på www.hvidesande.dk

Aktivitetskalender og erhvervsportal

I forbindelse med den nye hjemmeside er der ikke længere mulighed for selv at opdatere aktiviteter i aktivitetskalenderen, men vi vil fortsat meget gerne have alle jeres events og aktiviteter i kalenderen. Send dem derfor til turist@hvidesande.dk og vi vil sørge for, at de bliver lagt op på den nye hjemmeside. Derudover vil der i løbet af 2013 blive udvidet med en erhvervsportal målrettet vore medlemmer. På denne side vil der være adgang til forskelligt materiale omkring destinationens markedsføring, branding, analyser omkring turisme og her vil der også blive opslået udbud/annonceringer. Derudover vil der også på denne side være mulighed for at følge med i destinations aktiviteter og forskellige tiltag målrettet vore medlemmer.

Vi mangler stadig billeder og tekst

Vi mangler stadig billeder og tekst materiale fra rigtig mange medlemmer. De dårligst opdaterede medlemmer, vil automatisk blive vist nederst på siden og derfor kan vi kun opfordre endnu en gang til, at sende billeder og relevant tekst til os hurtigst muligt. Billeder skal afleveres i en opløsning på mindst 1024*576 (16:9 – format) og kan sammen med teksten sendes til turist@hvideSande.dk. Vi har også mulighed for at tilbyde at Anders Lindhardt, kommer ud og tager fem professionelle billeder inkl. redigering for kun 500,- kr. Kontakt Anders på anders@hvidesande.dk for mere information. 

Del denne side