HVIDE SANDE - DANMARK | TURISTINFORMATION

Hvide Sande

Ferie i Danmark er for alle. Her er både noget for dem, der er på ferie med børn, for dem, der vil have en byferie fyldt med kulturelle oplevelser og for dem, der vil have fysisk udfoldelse. På denne side kan du hente masser af inspiration og praktiske råd til din næste Danmarksferie.

 

 

 

Hvide Sande App

Ny app skal give turister og lokale flere oplevelser

Ringkøbing Fjord Turisme lancerer nu som noget nyt en gæste-app, der giver fuldt overblik over de mange tilbud og oplevelser, der venter i Ringkøbing-Skjern Kommune. Hvad kan man lave, når det regner? Hvilke restauranter ligger i nærheden? Hvor kan man leje cykler eller booke en sejltur?

Gæster på handelsgaden på Bork Havn

Bork Havn

I Bork Havn mødes gammelt og nyt. Om sommeren vrimler det med liv på havnen og på strandende nord og syd for den lille havneby.

Gammel mølle i Skjern

Skjern

Skjern er Danmarks yngste købstad og Ringkøbing-Skjern Kommunes næststørste by. 15 kilometer nordvest for Skjern ligger Stauning Lufthavn, som også huser Danmarks Flymusuem.

Følg os på Facebook

 
Den dykkende dame i Tarm

Tarm

Geografisk betyder ordet tarm, "langt, smalt landareal". Byen ligger ved den vestjyske bane-strækning, som forbinder vores landsdel med resten af Danmark. 

Kunstpavilionen i Videbæk

Videbæk

Byen på heden.

HVIDE SANDE NEWSLETTER

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev og modtag inspiration og tips til din ferie.  

 

Mærk Vesterhavet

Vesterhavet er ikke til at komme udenom, når man holder ferie ved Ringkøbing Fjord. Det skal mærkes i al sin vildskab. De store bølger, den vilde vestenvind og salt i luften. Klitterne og stranden, der forandrer sig fra dag til dag. Uanset årstid og vejr er Vesterhavet et imponerende skue, og de brede strande og havet indbyder til lange gåture og masser af leg for både to- og firbenede.

Destination med sjæl

Her leves livet på kanten af naturen, og man har til alle tider været afhængig af naturen. Folk har levet det nøjsomme liv med stor respekt for omgivelserne. Det har givet en sjæl, der kan mærkes. I kraft af det flade landskab har man et udsyn, der giver en fornemmelse af, at der er lidt højere til himlen. Mange gæster kommer igen år efter år for at få endnu en bid af alle oplevelserne.

Områdets særpræg

Vi har badebyer, købstæder, handelsbyer, havnebyer, små fjordhavne og landsbyer - alle har de deres eget særpræg. Indbyggernes stolthed og glæde ved deres egn er stor, ligesom deres vilje til at klare sig selv og tilværelsen. Der er stolte handelstraditioner og et spisekammer i verdensklasse. Naturen er fællesnævneren for alle store oplevelser, som kan dyrkes på egen hånd eller med engagerede guider i front. 

Vi skaber værdi

Foreningen Ringkøbing Fjord Turisme arbejder professionelt og visionært på et politisk, strategisk og praktisk niveau, der skaber værdi for medlemmerne. Det er den officielle turistorganisation, der dækker turisterhvervene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Visionen er at skabe Danmarks stærkeste destinationsfællesskab i tæt samarbejde med alle relevante aktører.

Strategisk Partner - ESMARK

Strategisk Partner - Feriepartner Hvide Sande