Hjælp os med at se fremad - Invitation til Rejsegilde | Hvidesande
Ringkøbing Fjord Turisme

Hjælp os med at se fremad - Invitation til Rejsegilde

Hjælp os med at se fremad - Invitation til Rejsegilde den 11. august 2016 fra kl. 17.00 - 21.00 på Hotel Fjordgården

Vi ved, at du har rygende travlt med at betjene dine gæster, men vi vil så gerne fejre med dig, at vi i samarbejde med mange dygtige og initiativrige virksomheder og konsulenter har rejst spærene til projektet Værtskab i Verdensklasse.

Formålet med projektet har været, at skabe udvikling og vækst i turismen i destinationen - og nu er projektet ved sin afslutning. Med udgangspunkt i arrangementets navn "Rejsegilde", vil vi derfor gerne invitere dig til kigge fremad og diskutere, hvordan vi kommer videre med projektet "Værtskab i Verdensklasse" og hvilke udfordringer og muligheder fremtiden byder på.

Programmet:

17.00 - 18.30
Kasper Møgelvang fra konsulentvirksomheden Orange Elevator holder, med udgangspunkt i et afholdt individuelt rådgivningsforløb for 12 virksomheder i destinationen, et oplæg vedr. udfordringer og potentialet for udvikling og vækst i turistvirksomheder i destinationen. Bagefter vil vi sammen diskutere, hvad vi gør fremadrettet for at holde gang i det gode arbejde og udviklingen.

18.30 - 19.15
Pause med stående buffet i den bedste rejsegilde-stil.

19.15 - 21.00
Resultaterne og virksomhedernes udbytte af projektet Værtskab i Verdensklasse vil blive præsenteret af blandt andet Camilla Bülow fra Hotel Fjordgården m.fl. Derudover vil John Hird fra konsulentvirksomheden Kvistgaard & Hird holde et oplæg vedr. Sikre investeringer og kommunes rolle ift. til at tiltrække investorer indenfor turistbranchen til destinationen.

Tilmeld dig her
Alle turismerelaterede virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune eller medlemmer i Ringkøbing Fjord Turisme samt diverse byrådsmedlemmer, politikere og kommunale ansatte i Ringkøbing-Skjern Kommune er velkomne. Arrangementet er GRATIS men tilmelding er påkrævet.

Mere information
For mere information kontakt Lisbeth Jensen på tlf. 40 10 87 46 eller mail lisbeth@hvidesande.dk

 

Del denne side