Gratis wifi | Hvide Sande Søndervig
Gratis Wifi i Søndervig og Hvide Sande

Gratis Wifi i Hvide Sande og Søndervig

Gæster i Hvide Sande og Søndervig har nu mulighed for at komme på gratis trådløst netværk (Free Wifi), der er blevet etableret i byerne.

Gratis wifi betyder, at man ikke bliver overrasket over sin telefonregning, når man kommer hjem, og samtidig har man muligheden for at blive informeret om byernes mange aktiviteter, forretninger og spisesteder mens man har behov for det. Vil du gerne vide, hvordan du kommer online, så læs mere her

             

Dækningsområde i Hvide Sande

Wifi Netværket vil dække fra havneområdet nord for slusen, forbi Fiskeriets Hus og turistkontoret, over slusen, til butikkerne i midtbyen, og ned på Sydstranden i Hvide Sande. Det betyder, at hele den centrale del af byen er dækket af gratis Wifi til glæde for alle gæster.

Wifi I Hvide Sande

Dækningsområde i Søndervig

Søndervig er sammen med Hvide Sande de første to byer i Danmark, der tilbyder gratis internet til gæsterne. I Søndervig går dækningen fra Stranden på badevej over til parkeringspladsen ved Meny Søndervig, og op forbi Danland i Søndervig.

Wifi Dækning I søndervig

Sponsorer af det Gratis Wifi i Hvide Sande og Søndervig

Netværket er skabt i samarbejde blandt Holmsland Klit TuristforeningHavnen A/S, Fiskeri LAG, Foreningen Havnen i Hvide Sande, Søndervig Centerforening, Erhvervssamvirke Vest og Ringkøbing Fjord TurismeDansk Kabel TV står bag den tekniske løsning og vil varetage driften. 

Del denne side