Gratis kursus i Tripadvisor | Lær at begå dig på nettet

Gratis kursus i Tripadvisor

Projektet Den Digitale Destination er sammen med Ringkøbing Fjord Turisme glade for at kunne tilbyde et gratis kursus. Kurset bliver i anvendelse og brug af tripadvisor.

Tripadvisor er verdensstørste rejsehjemmeside med over 50millioner besøgende hver måned. Tripadvisors store styrke er brugeranmeldelser med næsten alt hvad man har brug for at vide som gæst i et område.  Brugeranmeldelserne på siden er skarpe og ærlige, men i modsætningen til hvad man skulle tro er op mod 80% af alle anmeldelser på siden positive.

Kursusbeskrivelse

I kurset guider vi aktørerne igennem en oprettelse på tripadvisor, der sikrer, at aktørerne får en stærk tilstedeværelse. Vi ser også på, hvordan aktørerne håndterer brugernes anmeldelser – både de positive og de negative. Kurset veksler mellem korte oplæg og case studier, samt praktiske øvelser. Vi ser desuden på, hvordan aktørerne kan integrere tripadvisor på deres egne hjemmesider, og hvordan
aktørerne motiverer gæsterne til at skrive anmeldelser om dem på tripadvisor.

Deltagerne skal medbringe computer (ikke tablet).

Tid og sted

Kurset finder sted d. 31/10-13 fra 10 – 16. Vi sørger for forplejning på dagen.

Pris og betingelser for deltagelse

Prisen for at deltage er 0 DKK. Den Digitale Destination er støttet af Den Europæiske Socialfond, Ringkøbing-Skjern kommune, Region midtjylland og Ringkøbing Fjord Turisme. Det gør, at kursuset er gratis at deltage i, til gengæld er der nogle oplysninger, du som deltager & virksomhed skal aflevere til vores administration.

Der skal afleveres følgende:

  • Sammen med de praktiske informationer vil vi i ugen op til kurset sende nogle skemaer og erklæringer ud som kursusdeltagerene skal udfylde og returnere til os inden kursusstart.
  • På selve dagen vil deltagerne få udleveret et start- og et stopskema, som skal udfyldes og afleveres til kursuslederen på dagen.
  • De timer, som du bruger på kurset (inkl. forberedelse, transport og eventuelle hjemmeopgaver), skal du føre i et skema og aflever til kursusleder på dagen.
  • Materialet skal sendes til: Ringkøbing Fjord Turisme, Nørregade 2b, 6960 Hvide sande eller scan dokumenterne og send det elektronisk til klaus@hvidesande.dk

Al indsendt materiale bliver håndteret med største fortrolighed.

Hvis man deltager på kurset og ikke afleverer den nødvendige dokumentation rettidig vil man skulle betale fuld pris for kurset (3000,-dkk).

Hvis man tilmelder sig og melder afbud senest den. 24. oktober kl. 16.00 tager vi et no-show gebyr på 500dkk.

 

Tilmelding

Tilmeldingen sker via e-mail til Klaus@hvidesande.dk – Husk at skrive navn, adresse, tlf. nummer og hvilken virksomhed du repræsenter. Tilmeldingen senest fredag d. 18. Oktober 2013

Bemærk at vi forbeholder os retten til at aflyse kurset hvis der ikke er nok tilmeldte.

 

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål så kontakt:
Projektleder Klaus Kristensen
Tlf: 21 13 48 57
Klaus@hvidesande.dk

 

         

Del denne side