Gratis kursus i Airbnb - Aflyst | Hvidesande

Gratis kursus i Airbnb - Aflyst

Projektet den Digitale Destination og Ringkøbing Fjord Turisme tilbyder et gratis kursus i brug og anvendelse i AirBnB. AirBnB er en international hjemmeside, der tilbyder private udlejere og lejere at finde ferieboliger igennem dem.

Vi er desværre nød til at aflyse kurset. Vi håber på at kunne afholde det på et senere tidspunkt. 

 

   AirBnB er siden 2008 vokset fra, at tilbyde overnatningsmuligheder i San Francisco, til nu at have udlejningsmuligheder i mere end 300.000 boliger i mere end 33.000 byer og 192 lande.  Lejemulighederne på AirBnB er mange, man kan finde alt lige fra enkeltværelser, til huse i trætoppene, igloer og til det mere luksuriøse, som private øer og slotte. Over 10 millioner ferienætter er blevet booket igennem AirBnB og vi glæder os til at se, hvordan de kan styrke mulighederne for de private udlejere i vores kommune.

Læs mere om AirBnB

Kursusbeskrivelse

Kursuset vil have form som en workshop og er målrettet mod lokale, der er interesserede i at leje ud, eller bare vil høre lidt mere om Airbnb. Derefter er der træning i, hvordan man bruger systemet. Til at lede workshoppen har vi en aftale med AirBnBs nordiske country manager Aja Guldhammer Henderson og rådgivningsvirksomheden Seismonaut.

   Seismonaut er et strategisk rådgivningshus med fokus på forretningsudvikling, der indtænker den nye, digitale logik med alt, hvad det indebærer af samfundsmæssige, teknologiske, sociologiske og økonomiske ændringer. Med afsæt i et solidt kendskab til dansk turisme og de nye digitale muligheder, har Seismonaut igennem de sidste seks år udviklet og implementeret digitale strategier for en lang række destinationer, attraktioner og overnatningssteder samt afviklet adskillige opkvalificeringsforløb for turismebranchen.

Deltagere skal medbringe computer (ikke tablet) og billeder af det, de gerne vil udleje.

Tid og sted

Kurset finder sted den 26. september 2013 fra kl. 17.00-20.00 i den gamle byrådssal på første sal, Kirkevej 4, 6960 Hvide Sande. Programmet for aftenen vil blive sendt rundt ca. en uge før kursusstart.

 

Pris og betingelser for deltagelse

Prisen for at deltage er 0 DKK. Den Digitale Destination er støttet af Den Europæiske Socialfond, Ringkøbing-Skjern kommune og Ringkøbing Fjord Turisme. Det gør, at kurset er gratis at deltage i, til gengæld er der nogle oplysninger, du som deltager & virksomhed skal aflevere til vores administration.

Der skal afleveres følgende:

  • Sammen med de praktiske informationer vil vi i ugen op til kurset sende nogle skemaer og erklæringer ud som kursusdeltagerene skal udfylde og returnere til os inden kursusstart.
  • På selve dagen vil deltagerne få udleveret et start- og et stopskema, som skal udfyldes og afleveres til kursuslederen på dagen.
  • De timer, som du bruger på kurset (inkl. forberedelse, transport og eventuelle hjemmeopgaver), skal du føre i et skema og aflever til kursusleder på dagen.
  • Materialet skal sendes til: Ringkøbing Fjord Turisme, Nørregade 2b, 6960 Hvide Sande eller scan dokumenterne og send det elektronisk til klaus@hvidesande.dk

Al indsendt materiale bliver håndteret med største fortrolighed.

Hvis man deltager på kurset og ikke afleverer den nødvendige dokumentation rettidig vil man skulle betale fuld pris for kurset (3000,-dkk).

Hvis man tilmelder sig og melder afbud efter den. 19. september kl. 16.00 tager vi et no-show gebyr på 500dkk.

Tilmelding

Tilmeldingen sker via e-mail til Klaus@hvidesande.dk – Husk at skrive navn, adresse, tlf. nummer og hvilken virksomhed du repræsenter. Tilmelding senest fredag d. 19. september 2013 kl. 12.00

Bemærk at vi forbeholder os retten til at aflyse kurset, hvis der ikke er nok tilmeldte.

 

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål så kontakt:
Projektleder Klaus Kristensen
Tlf: 21 13 48 57
Klaus@hvidesande.dk

 

 Støttelogoer til Den Digitale Destination

 

Del denne side

Aflyst

Vi er desværre nød til at aflyse kurset. Vi håber på at kunne afholde det på et senere tidspunkt. 

Praktisk information

Kursusdato: 26/9/2013
Tid: 17 - 20
Sted: Kirkevej 4,
6960 Hvide Sande

Pris 0kr.

Tilmelding

Tilmelding skal ske senest d 19/9 via email til projektleder Klaus Kristensen
Klaus@hvidesande.dk 

Husk at skrive navn, adresse, telefonnummer og hvor mange værelser du udlejer.