Bed & Breakfast | Ringkøbing Fjord | Vesterhavet

Før du tjekker ind på B&B

Med et B&B ophold får man mulighed for at opleve en overnatningsform med masser af personlighed og charme. Her kan man bo i en rummelig lejlighed eller et hyggeligt værelse og få en central placering i vores byer eller smukke natur.

Vælger man et B&B, ankommer man til et overnatningssted, hvor alt står parat. Flere steder er overnatning inklusiv morgenmad, og udlejerne er altid parate til at hjælpe med stort og småt. Find udlejerne her på hjemmesiden og kontakt/book dem direkte. De fleste taler tysk eller engelsk.

Fordi det er privatpersoner, der står for B&Bs, er faciliteterne for de enkelte steder meget individuelle. Nogle steder har linned, andre har ikke, og det samme gælder for morgenmad. Der er steder, hvor man må have hunden med, mens andre steder ikke ønsker dyr. B&B regler er beskrevet ud for hver enkelt udlejer i B&B oversigten.

Et ophold i Vestjylland lægger op til natur og kultur, shopping og god mad. Gå ikke glip af smukke Skjern Å og det brusende Vesterhav. Eller et besøg i den historiske købstad Ringkøbing med de fine, gamle gader eller Danmarks bedste badestrand i Søndervig. Eller fiskeauktionerne i Hvide Sande eller…

Del denne side

Bed & Breakfast

Bed & Breakfast

Den nemme løsning er at finde en privat indkvartering, hvor alt er parat, når man kommer.