Ferie i husbåde ved Ringkøbing Fjord

Checkliste til husbåde

Med et ophold på en husbåd er der lagt op til en helt ny ferieoplevelse. Man er sikret nærkontakt med naturen samtidig med, at man har førsteparket til livet ved de idylliske havne. Lad husbådens blide bevægelser vugge dig i søvn og nyd vandets klukkende lyde lige udenfor vinduet.

Man kan finde husbåde flere steder i Hvide Sande og Bork Havn. Rent praktisk er en husbåd at betragte som et feriehus, og det er derfor de samme ting, man skal huske og være opmærksom på som ved feriehuset. Linned skal medbringes (eller kan bestilles mod betaling), barnesenge/stole skal bestilles og rengøringsmidler, klude og viskestykker skal medbringes.

Husbådene er ellers udstyret med de samme faciliteter som feriehusene, og der er plads til 5-8 personer. Der er terrasser med havemøbler og stuer med varme/brændeovne. Derudover er man sikret panoramaudsigt ud over vandet og havnen, og man kan opleve livet i havnen 365 dage om året.

Man kan opleve, at der foregår havnearbejde i Bork og Hvide Sande Havn, selvom der er gæster i husbådene. Derfor kan man blive vækket tidligt af biler eller skibe og af folk, der kommer og går.

Del denne side