Flydebroer til lystfiskerne | Hvidesande

Flydebroer til lystfiskerne

Hvide Sande Sportsfiskercenter har investeret cirka en million kroner i to nye flydebroer til lystfiskerne. Samtidig er det blevet gratis for børn at bruge sportsfiskercentrets faciliteter.

Der er tale om en 75 meter lang flydebro på den nordvestlige side af slusen Det er den selvejende institution sportsfiskercentret, der driver centret ved slusen, hvor der blandt andet er mulighed for at rense de fisk, man fanger, pakke dem ned med is og for at spise sin madpakke.
Brugerne har siden 2015 betalt et beløb for at bruge faciliteterne. Det indførte man, fordi man ønskede at forbedre forholdene for brugerne. De penge, der kommer ind, går til at holde centret ved lige og til at højne kvaliteten yderligere.

Samtidig med, at forholdene er blevet forbedret med broen, har bestyrelsen besluttet, at det fremover skal være gratis for børn at fiske ved slusen.

Bestyrelsen har lyttet til den kritik, der har været af, at det kan være dyrt for en børnefamilie at fiske ved slusen. Derfor har man valgt at gøre det gratis for børn op til 12 år at benytte sportscentrets faciliteter. Det bliver også gratis for kommunens skoler at bruge faciliteterne i forbindelse med undervisning, og det gælder uanset, om eleverne er under eller over 12 år.

Sportsfiskercentret er åbent i perioden 15. marts til 31. oktober. I vinterhalvåret er bygningerne lukket af, og i den periode er der gratis adgang til fiskeri for alle ved slusen.

 

 

 

 

Del denne side