Camping i efteråret ved Hvide Sand | Camping Danmark

Efterårsferie på camping

Efterårsferie på camping i Hvide Sande er tid til familien, nye legekammerater til børnene og stormfulde oplevelser ved Vesterhavet.

Start bilen eller autocamperen, og lad GPS’en dirigere jer frem til Hvide Sande, hvor der altid er frisk luft og tid til nærvær. Campingferie handler om at have tid til hinanden, og om at have frihed til at lave lige hvad man har lyst til. Om at hygge sig sammen i familien og om at komme hinanden ved på campingpladsen. Alt dette er der rig mulighed for i Hvide sande. På legepladsen får børnene nye legekammerater og i fælleskøkkenet tilbereder familierne deres aftensmad side om side. Campingpladserne arrangerer hvert efterår masser af sjove aktiviteter for de små, så der er altid noget at give sig til; skattejagt, bingo, pool party og bålhygge er nogle af de oplevelser, man kan melde sig til. Børn og voksne er en del af fællesskabet på pladsen, og det hele forgår i afslappede og trygge rammer - med Vesthavet, klitterne og fjorden som naboer.

Tid til familien

Hyggestunderne med familien er for de fleste en vigtig del af campingferien. Man er sammen som familie og nyder mest af alt bare hinandens selskab. Der spilles brætspil og kort, ses film, læses bøger - og de andre ting, vi ikke altid finder tid til i hverdagen. Nærværet er i centrum, og hverdagens stress er sat på stand by.

Bliv blæst igennem ved Vesterhavet

Når det rå efterårsvejr har ædt sig ind på sommeren, begynder Vesterhavet for alvor at vise tænder. Enorme bølger skyller ind over land, skummet sprøjter til alle sider og sandkornene hvirvler nådeløst rundt i luften. En god gåtur langs stranden i sådan et vejr, og man er blæst godt og grundigt igennem. Det er en voldsom og livsbekræftende oplevelse, som trækker mange turister til Vesterhavet hvert efterår. Og efter sådan en frisk gåtur har man helt sikkert gjort sig fortjent til en varm kop kakao indenfor!

På tur i byerne

Byerne i Hvide Sande-området er flittigt besøgt af turister fra campingpladserne. Her kan man hente friske fisk fra røgerierne eller selv kaste snøren ud efter fladfisk og sild. Man kan gå på opdagelse på den levende havn, shoppe i butikkerne og besøge museer, før turen igen går hjem til campingpladsen. Efterårsferie på camping i Hvide Sande er afslapning og tid til familie og venner – nye som gamle.   

Del denne side