Efterårsferie ved Vesterhavet | Oplev den varierede natur

Efterårsferie i naturen

En skøn sommer går på hæld. Lidt vemodigt måske, men til gengæld kan vi glæde os over krydrede sensommerdufte, modne bær og frugter, fugle på træk, fyrrige drager i himmelrummet, flammende trækroner og familiehygge i sommerhuset med knitrende ild i brændeovnen.

Efteråret er den årstid, hvor naturen viser sig fra sin mest gavmilde side, så det er bare om at gå ombord i de mange gratis oplevelser. Netop her i området omkring Hvide Sande og Ringkøbing Fjord, hvor naturen er så varieret, at der er rige muligheder for at holde en skøn efterårsferie i det fri.

På den ene side af Holmsland Klit er der klitterne og de brede sandstrande, som egner sig fortrinligt til leg med drager og indsamling af smukke strandsten og skaller. På den anden side af den smalle landtange finder du de frodige enge, skovene og de store hedeområder, som alle byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. Husk svampekurven og fiskestangen. Måske finder du lige det, der kan gøre aftensmaden hjemme i sommerhuset til en sjov oplevelse.

Efter aftensmaden kan man lejre sig foran brændeovnen med varm kakao og flødeskum - og måske spille brætspil eller dekorere strandsten. Alle gæster og fastboende i hele Hvide Sande og Ringkøbing Fjord-området ønskes en rigtig dejlig efterårsferie!

 

Del denne side

Tyttebær i busk

10 idéer til en aktiv efterårsferie i vores natur

Pluk selv i de gode ideer. Her er 10 forslag til aktiviteter for hele familien i det fri.