Feriehus i Danmark | Sommerhusudlejning ved vestkysten

Efterårsferie i feriehus

Det dramatiske Vesterhav er kun et stenkast væk, når I slår jer ned i et feriehus i Hvide Sande. Her bliver I blæst godt igennem og kan nyde samværet med familien.

Når efteråret sætter ind, er der endnu mere plads i Hvide Sande. I kan have stranden og klitterne for jer selv, og føle jer, som de sidste mennesker på jorden. De vindfriske forhold er gunstige for højtsvævende drager og vandglade hunde. Og for familier på udkig efter enten gyldent rav i strandkanten eller sæler i horisonten. Gåturen langs stranden eller i klitterne skal selvfølgelig afsluttes hjemme i sommerhusets stue, foran den knitrende brændeovn.

Bo i yderste klitrække

I Hvide Sande er der ferie- og sommerhuse for enhver smag, og med alt den komfort I kan ønske jer. Her er sommerhuse af forskellige størrelser og med lige præcis den beliggenhed, der passer jer bedst. Bo for eksempel helt ude i yderste klitrække med kun få minutters gang til det brusende Vesterhav eller til den stille fjord. Fyld lungerne med den rene, frisk luft på en gåtur i det varierede landskab, og nyd familiens nærvær. Ild i brændeovnen, et spil kort og en kop varm kakao. Mere skal der sjældent til, før den afslappede feriestemning er i hus.

Aktiviteter for hele familien

Her i Ringkøbing Fjord-området kan I finde ro og geare helt ned - og dog stadig have et væld af muligheder på hånden, hvis I vil være aktive. I kan fange aftensmaden i fjorden eller i Vesterhavet, cykle en tur på naturstien eller opsøge de mange indendørs aktiviteter. Her er noget for hele familien – store som små. Hvad enten I har lyst til bowling eller museum, klassisk musik eller legeland. De mange hyggelige byer i området er med deres cafeer og restauranter er ligeså et besøg eller to værd.

Mange vender tilbage

Mange familier tager turen til Hvide Sande år efter år. En del vender endda tilbage til det samme ferie- eller sommerhus, som de har forelsket sig i. Her er oplevelser og feriehuse for enhver smag – og garanteret også et, der passer perfekt til jer.

Del denne side

Feriehuse med brændeovn

Feriehuse med brændeovn

Her kan du finde de lækreste feriehuse med pejs eller brændeovn. De kan lige give det ekstra hygge, man forventer i et sommerhus.