Den Digitale Destination tilbyder gratis kursusrække | Hvidesande

Den Digitale Destination tilbyder gratis kursusrække

Virksomheder i Ringkøbing-Skjern kommune kan nu komme på gratis kursus i de mange nye digitale muligheder inden for turismeerhvervet.

Projektet Den Digitale Destination tilbyder i efteråret en kursusrække inden for turismeerhvervet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Kurserne er åbne og gratis for alle virksomheder, der er medlem af turistforeningen.

Alle kurser vil være workshops, hvor vi arbejder ’hands on’ med de nye digitale muligheder. Det sikrer, at deltagerne kommer hjem med en række praktiske redskaber, der kan omsættes direkte til forretningsmuligheder og spændende oplevelser til gæsterne ved Vesterhavet. I første omgang tilbyder vi tre kurser i henholdsvis Vayable, AirBnB og Tripadvisor.

https://www.vayable.com/ er en ny online markedsplads, hvor man kan sælge og booke turistoplevelser i hele verdenen. På dette kursus vil vi arbejde med at oprette og vedligeholde ens produkt. Kurset finder sted den 01/10 2013 i Hvide Sande. Læs mere her: https://www.hvidesande.dk/hvide-sande/gratis-kursus-i-vayable

https://www.airbnb.dk/ er en platform, hvorigennem private kan udleje deres hjem til gæster. AirBnB gør meget ud af at tilbyde autentiske overnatningsoplevelser, og dette kursus vil derfor være relevant for alle, der driver privat indkvartering eller Bed and Breakfast. Datoen på kurset er d. 26/9-2013

http://www.tripadvisor.com/ er verdens mest besøgte rejsehjemmeside. Næsten 50 millioner mennesker henter hver måned inspiration til deres ferie netop her. TripAdvisors styrke er, at de har brugeranmeldelser af næsten alle virksomheder, der har at gøre med rejser og turisme - lige fra campingpladser til restauranter. På kurset gennemgår vi, hvordan man bliver oprettet på TripAdvisor. Derudover ser vi også på, hvordan man kan håndtere brugernes anmeldelser, både de positive og de negative. Kurset finder sted den 31/10 2013 i Hvide Sande.

Kursusdeltagerne skal medbringe deres egen computer. Tablets kan ikke benyttes.

Den Digitale Destination er støttet af Den Europæiske Socialfond, Ringkøbing Fjord Turisme og Ringkøbing Skjern Kommune. Deres støtte gør det muligt at tilbyde kurserne gratis.
For yderligere oplysninger kontakt projektleder Klaus Kristensen på:

Klaus@hvidesande.dk
Telefonnummer: 21 13 48 57 

Støtter til Projekt Den Digitale Destination

Del denne side

Vayable

Kursusdato: 1/10 - 13
Sted: Kirkevej 4, 6960 Hvide Sande.
Tid: 10 - 16.
Pris: Gratis 

Tripadvisor

Kursusdato: 31/10 - 13
Sted: Kirkevej 4, 6960 Hvide Sande
 

Pris: Gratis 

AirBnB

Dette kursus  desværre aflyst. Vi håber på at kunne afholde det på et senere tidspunkt. 

Kursusdato: 26/9-2013
Pris: Gratis 

Sted: Kirkevej 4, 6960 Hvide Sande