Her er de bedste strande ved Hvide Sande | De 10 bedste strande

De 10 bedste strande ved Hvide Sande

Her får du listen over de 10 bedste badestrande ved Hvide Sande. Seks ved Vesterhavet og fire ved Ringkøbing Fjord. Vi anbefaler strandene ved Hvide Sande og Søndervig, som er de eneste med livreddere.

Hvide Sande Strand 

På Sydstranden i Hvide Sande, har du kilometervis af sandstrand samt oceaner af saltvand at boltre dig i. En ny forlængelse af kunstværket Vestledet gør det desuden nemt at komme helt ned til havet med barnevogne, kørestole og andre mindre køretøjer. Læs mere om Hvide Sande Strand her 

Søndervig

Kåret til årets bedste strand i 2014!  Søndervig har været én af Danmarks mest besøgte badebyer siden 1800-tallet. Det har den ikke mindst på grund af sin flotte brede sandstrand. Også i Søndervig er der, med den ny-anlagte terrænsti, gode adgangsforhold helt ned til Vesterhavet.  

Bjerregård Strand

Du finder Bjerregård Strand cirka 15 kilometer syd for Hvide Sande. Stranden er meget lig dem i Søndervig og Hvide Sande, og også her kan du solbade i klitterne i ly for vinden.   

Nørre Lyngvig Strand

Nørre Lyngvig Strand ligger få kilometer nord for Hvide Sande og byder på samme fine sand, rene vand og brede strand ved Vesterhavet.

Vedersø Klit

Vedersø Klit er et traditionsrigt feriested for badegæster fra nær og fjern. Det idylliske klitområde grænser op til en fin, bred strand.

Nymindegab Strand

Nymindegab Strand er den sydligste i Ringkøbing Fjord-området. En flot bred sandstrand omkranset af eventyrlige marehalmsklædte klitter.  

Strande ved Ringkøbing Fjord

Ringkøbing

Den bedste strand ved Ringkøbing ligger i området Sorte Bakker. Her foretrækker mange ringkøbingensere at bade, og stranden tiltrækker også mange surfere. En ny, lang badebro har gjort stranden endnu mere badevenlig.

Bork

I Bork finder du den familievenlige badestrand nord for havnen. Få minutters gang fra stranden ligger den lille handelsgade Bryggen med spisesteder og iskiosker. Læs mere om Bork Havn her 

Skaven Strand

Med sit lave vand og rolige omgivelser er Skaven Strand yderst børnevenlig. Find stranden på østsiden af Ringkøbing Fjord. Læs mere om Skaven Stand her 

Skuldbøl Strand

Skuldbøl Strand ligger i den sydøstlige del af Ringkøbing Fjord i mellem Skaven og Bork. Et roligt åndehul, der er perfekt for dem, der vil slappe af uforstyrret.  

Del denne side

Livreddere

I Hvide Sande og Søndervig er der livreddere på strandene fra 21. juni til 16. august. 

I Hvide Sande holder livredderne til på Sydstranden og i Søndervig på stranden nedenfor Badevej.