Bork Havn ved Ringkøbing Fjord | Find et overnatningssted

Bork Havn

Forældre kan sagtens tage både de yngste og teenagerne med til Bork Havn. Her er sandstrand for små strandløver, lavt badevand for badenymfer og de fineste surf-faciliteter for de unge. Her er med andre ord noget for alle. 

Her er desuden sejlture på fjorden med mulighed for at fiske, her er musikfestival, vikingeaktiviteter, vikingegolf  og gode spisesteder. Og naturen omkring Bork Havn er enestående i Danmark. Bork Havn er i sig selv et af de mest populære feriesteder ved Vestkysten. Med skøn badestrand, suveræne surf-forhold, mange forskellige overnatningsmuligheder og permanent vikingehavn med aktiviteter for hele familien bliver det næsten heller ikke bedre. 

Udsigt til Tipperne

Fra Bork havn kan man se over til et af Europas vigtigste fuglereservater, hvor tusindvis af trækfugle raster på deres vej til Svalbard. Længst ude på Tipper-halvøen er der begrænset adgang, men Værneengene er frit tilgængelige året rundt, og uanset hvornår man kommer, vil man bliver overrasket over, hvor mange forskellige fugle, man kan tælle.

Madpakkehus

Du kan låne nøglen til Havnens ældste hus ”Det gule hus” hos Feriepartner Bork Havn Kirkehøjvej 17 mod depositum på kr. 200,- der tilbagebetales på betingelse af, at huset efterlades rent og ryddeligt.

I det gule hus finder du borde, stole og toiletter m. puslebord, samt tekøkken. Feriepartner Bork Havn har åben hverdage 9-16. Week-end: Se åbningstider på døren.

Bork Havn

Bork Havn er for hele familien

Strandsjov, vandsport og havneliv. Bork har det hele ...

Undervisning i windsurfing i Bork Havn

Børn og unge er vilde med Bork

De vigtigste i familien

Spisesteder i Bork

Spisesteder i Bork

Spis på Bork havn

Fiskeri ved Bork Havn

Fiskeri ved Bork Havn

Med fiskestang og grej

Oplev Bork Havn

Bork Havn er et lille minisamfund, som kan opfylde de flestes ønsker til en dejlig ferie.

I Bork Havn er der gode overnatningsmuligheder, prøv f.eks. en lækkert indrettet husbåd. Cafeerne og de børnevenlige spisesteder ligger side om side med dagligvarebutikker og butikker med kunsthåndværk og surfudstyr.

Her er også tænkt på, at børn gerne vil finde nye legekammerater på legepladser.
Det populære oplevelsescenter Bork Vikingehavn giver masser af stof til fantasien, når de ruller ud med vikinge-aktiviteter over hele sommeren. Prøv også Bork Havn Vikingegolf.

- Endelig er der jo alle de skønne naturområder, som fortjener et besøg, f.eks. Skjern Enge og Tipperne.

Windsurfing

Fire gode surf spots ved Ringkøbing Fjord

Lad surf-eksperten guide dig til de bedste steder at surfe 

Familie cykler ved Ringkøbing Fjord

Cykelstien fra Bork Havn

I 2013 blev den nye cykelsti langs fjorden fra Bork Havn til Skjern Å lavet, stien løber ugeneret gennem smuk og afvekslende natur i det rolige landskab langs fjorden, så man det meste af tiden kan se fjorden.

Bork Vikingehavn

Vikingerne er tilbage i Bork Havn

Vikingerne levede i Danmark omkring år 1000.