Hvide Sande er et smukt sted at holde sit bryllup | Praktisk info
Brudepar i Hvide Sande

Bliv gift ved Hvide Sande

At stå hvid brud i Hvide Sande er en drøm for mange, og det kan sagtens lade sig gøre. Der er bare et par ting, I skal vide og have parat, når I kommer.

Hvide Sande danner en smuk ramme om ethvert bryllup. Og hvis I overvejer muligheden, har vi nogle oplysninger og gode råd her på siden.

Få taget brudebilledet ved Vesterhavet

I Hvide Sande og Ringkøbing-området er det muligt at finde både brudetøj, vielsesringe og en flot brudebuket. Ligeledes kan I finde en god fotograf, som kan tage et smukt brudebillede ved Vesterhavet eller Ringkøbing Fjord - eller måske i en af de hyggelige havne i Hvide Sande-omådet.

Få styr på det praktiske

Et bryllup er en dejlig begivenhed og bør derfor også fejres med manér. Tænk derfor på at have champagne og kransekage klar til efter seancen på rådhuset og husk at reservere bord til en lækker middag på jeres yndlingsrestaurant. Husk at medbringe fødsels- eller dåbsattest og en kopi af jeres pas. Hvis I bor i udlandet, skal I have opholdt jer minimum 24 timer i Danmark.

Kontakt kommunen

Hvis I gerne vil giftes, mens I holder ferie her, så kontakt Ringkøbing-Skjern Kommune på Rådhuset i Ringkøbing. Der findes også information på hjemmesiden, www.RKSK.dk. Se under ”Vielse”. I kan også kontakte kommunen på mail, post@RKSK.dk, eller telefon, +45 9974 1229.

Del denne side