Restauranter og smagsoplevelser | Opdag Vestjyllands delikatesser

Restauranter og smagsoplevelser

Urter, bær og svampe
For alle, som holder af at færdes i naturen og selv samle ind til aftensmaden, er Ringkøbing Fjord-området et veritabelt spisekammer. Derudover findes der et væld af fisk i fjord og hav, som får måltidet helt i top.

Vestkystens restauranter
Vestkysten råder desuden over et bredt udvalg af restauranter: her er familierestauranter, caféer, kroer og gourmetrestauranter og selvfølgelig fantastiske fiskerestauranter. Her er noget for enhver smag og pengepung, mange steder med udsigt over fjord og hav.

Restauranter Ringkøbing Fjord

På Vesterhavssiden

I Vesterhavet fanges der saltvandsfisk fra molen i Hvide Sande, og ellers kan man tage med en fiskekutter på kortere eller længere fisketure på Nordsøen.

Skjern Å er hjemsted for den næsten legendariske Skjern Å-laks, som, hvis man er heldig at fange en af de større, kan levere mad til en hel familie.

Har man ikke lyst til selv at fange sin fisk, er der selvfølgelig frisk fisk i både fiskeforretninger og på restauranter i hele Hvide Sande- og Ringkøbing Fjord-området.

Derudover finder man et udvalg af specialforretninger og gårdbutikker, som alle har fokus på lokale produkter, der ofte tilberedes efter gamle opskrifter. Sæt tænderne i f.eks. økologisk kylling, nyopgravede kartofler, pølser, oste og honning.

Krabbeklør

Fiskeforretninger

De vidunderlige fiskeforretninger

Vestjyske Smagsoplevelser på grillen

-  vi har sammensat et udvalg af lokale specialiteter

Gårdbutikker

Gårdbutikker

Gårdbutikker med lækre varer. 

Lokale fødevarer i verdensklasse

Råvarer i verdensklasse