3 kontakter der kan gøre din hverdag lettere | Hvidesande

3 kontakter der kan gøre din hverdag lettere

Brug for personale til højsæsonen? Eller behov for hjælp til forretningsudvikling? Går du med planer om at udvide forretningen og skal have hjælp til tilladelser?

Det kan være en ren jungle at finde rundt i hvor og hvem man skal kontakte for hvad. Derfor har vi samlet nogle af de muligheder, der findes for dig som turistvirksomhed for at få hjælp og rådgivning.

Brug for nyt personale?

Har du styr på personale til sommersæsonen 2014? Hvis ikke kan jobcenteret hjælpe dig med at finde kvalificeret arbejdskraft. Igennem foråret vil mange ledige gennemføre et målrettet kursus inden for IT, personligt salg samt tysk og der vil ofte være mulighed for 4 ugers betalt praktik.

Vil du gerne høre mere kan du kontakte Helle Hansen hos jobcenteret på 99 74 13 76 eller via mail

Den 19. marts 2014 afholdes der job & uddannelsesmesse i Skjern. Er du interesseret i at have en stand - så læs mere her

Gratis tjek af din virksomhed

Et samarbejde mellem Erhvervscenteret og Ringkøbing Fjord Turisme, betyder at du nu har muligheden for at få et gratis tjek af din virksomhed, hvor vi vil kigge på virksomhedens vækstpotentiale og udviklingsmuligheder. Det kan være optimering inden for markedsføring, økonomi, salg eller helt andre ting der kan være relevante for netop dig og din virksomhed.

Er du interesseret i et besøg kan du kontakte Ringkøbing Fjord Turisme på mail eller på tlf. 21 14 19 29 og vi sørger for at arrangere det fælles besøg sammen med Erhvervscenteret.

Én indgang til kommunen

Ringkøbing-Skjern Kommune har som noget nyt oprettet "virksomhedskontakten" som er én fælles kontakt hos kommunen for alle virksomheder. Herfra guider de dig videre til den relevante person eller afdeling du har brug for.

Du kan læse mere her eller kontakte Gunnar Frandsen på mail eller pr. tlf. 99 74 12 53.

Del denne side

Aktiviteter i Skjern og Tarm

Aktiviteter i Skjern og Tarm

Skjern og Tarm byder på mange dejlige oplevelser for hele familien. Nogle af kommunens bedste museer og naturområder ligger her.