Gåsemandens Gård | Hvidesande

Gåsemandens Gård

Gåsemandens Gård er et fredet husmandssted fra 1789. Stedet er karakteristisk for de små husmandssteder, der opstod ved randen af heden i forbindelse med hedeopdyrkningen. Gården har ved et tilfælde stået næsten uændret i de sidste 100 år.

Husflid hos Gåsemanden Gåsemandens Gård er efterhånden ved at være omdrejningspunktet for Ringkøbing-Skjern Museums formidling af traditionelt husflid og håndværk. Derfor har museet startet et samarbejde med Ringkøbing Amts Husflid. Det er de frivillige der holder Gåsemandens Gård åben og demonstrerer vestjysk husflid og håndværk.

Kom og se de fine ting, når Ringkøbing Amts Husflid demonstrerer deres teknikker og faglige kunnen. Få jer en god snak om husflidens historie og få fif og gode råd til dine egne husflidsprojekter.

Trænger I til at slappe af, kan I nyde en kop kaffe, der serveres i en Madam Blå-kande i gårdens hyggelige, lille køkken.

Levende Historie

Gåsemandens Gård er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor I kan opleve historien der hvor den foregik. Museet består af en række autentiske bygninger, der alle fortæller en spændende historie om det liv mennesker gennem tiden har levet der, og hvordan landskabet har præget det!

På Ringkøbing-Skjern Museum er historien ikke bare i montre. Her kan du opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger. Med et ugekort eller årskort er der rabat ved at besøge flere besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksen. Ugekortet kan købes på museets besøgssteder, Ringkøbing turistkontor og Hvide Sande turistkontor.

Vil du vide mere om Gåsemandens Gård, åbningstider, priser, dato for aktiviteter og arrangementer besøg www.levendehistorie.dk

Pris

Voksne

30.00 DKK

Del denne side

Opdateret af:

Destination Ringkøbing Fjord holger@hvidesande.dk
 

Kontakt

Adresse

Galgebjergevej 20, Nr. Bork
6893 Hemmet

Telefon

+45 7528 0620

Fax

+45 9736 2480

Fakta

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.3322809999
Latitude : 55.837895